10.7.12

::POSPONED PULAK::

10.7.12

Tarikh operation Angah yg sepatutnya minggu ni diposponed ke 25/7 pulak. Aduhai, dah le puasa time tu. Skang ni aku tgh mikir hari apa aku nk ke sana sbb kene amik surat masuk daycare sebelom tarikh tu. Tak ke nyusahkan aku? Dari Rawang jem giler babi pepagi nk ke HUKM nu. Pastu parking kt Stadium nk kene menapak lak. Kalau appointment biasa takpe, aku tak kisah. Tp ni sume jadi sebab salah dowang! Aku & Angah lak yg jadi mangsa. Semua sebab kecuaian dowang, kami anak branak menanggung susah :( Ramai gak yg tanye apesal tak saman. Hohoho...tak kuasa aku! Mau smp putus nyawa aku ni pon blom tentu kes ni selesai. Masalah duit lagi. Dengan apa nak aku bayarkan loyer tu? ;P

Start esok smp le 3 miggu akan dtg, aku dah sibuk balik kehulu kehilir kt Hosp Selayang tu utk urusan buah pinggang aku yg tomei lotey ni. Aku mikirkan sebelom ni urusan utk Angah dah nk selesai. Nak tunggu proses buat telinga je. Rupanya tidak! Mmg le ni nasib & dugaan yg Allah bagi. Tp mana boleh nk tipu rasa marah kat hati aku ni. Semua ni sebab kecuaian pihak HUKM! Aku jadi letih, kene amik cuti tambahan lagi. Angah lak akan rasa sakit lagi. Kesian dia tau :(

Tp nk buat camne kan? Kene gak la harung semua ni -_____-"

4 comments:

el said...

aku pun rs penat tgk ko ai

Bibu Wilda said...

sabar ye Ai..aku tau ko kuat..sekuat sore kau hehehe

Abil Fikri Ahmad said...

Pok pek pok pek merungut jea kerja A.I...kan dalam bulan puasa tu. Bulan terbaik sepanjang zaman tu so InsyAllah mesti ada yg terbaik gak buat rawatan pada bulan Ramadhan kan..a,a jgn bertapi tapi lagi! hepp! hehehehe A.I tak marah kan...

A.I said...

ABIL,
wekkkkkkkkkkkk! YELAH..YELAHHHH. DAH TERIMA DENGAN HATI YG REDHA LE NI :P
TAPIIIIIIIIIIIIIIII...eh, TAK BLEH TAPI2 LAGI YE? OK2 :)

klik klik (^_^)