30.7.12

::SAKIT LAGI::

30.7.12

Risaunye ati -_____-" Abg Kaman  kene hantar ke emergency Hosp Selayang blk. Sakit tu dtg lagi pagi tadi dgn sedu yg tak hilang2 dari pagi smalam (smp pewot kembong & keras). Mlm td aku dah suh dia cuti harini tp pakcik tu degil. Nak gak g keje. Dgn pewot kembongnye, dgn sedu yg tak reti nk brenti (brenti, tp kejap je pastu sambung sedu blk). Pepagi masa aku on the way g opis tadi, aku dpt call dari dia kata sakit kuat tu dtg balik. Tak pasal2 si CT (adik ipar aku tu berkongsi bos dgn kaman) yg kene hntr dia g hospital. Skang ni dowang masih kt emergency. Apa2 CT akan update kt aku. Apa2, aku trus ke sana jap lagi..huhuhu

Mak pon sama degil. Dia tak brape sihat lagi tp nk gak blk ke Melaka. Ni dia tgh on the way sengsorang. Kalau dia tau kaman sakit blk, mesti dia tak blk ke sana lagi. Aku risau mak tombang kt tepi jalan je nnt. Adohai le...degil sungguh le org2 tua ni -______-"

5 comments:

Ibu n Abah said...

Mudah2an kaman segera dapat dirawat mengeluarkan batu tu....
Amin...ya rabbal alamin...

nome said...

cian abg kaman dan cian jugak kat mak biah...kat ko lagi la kak...

semoga korang tabah hadapi dugaan ramadhan ni yer...dan semoga korang sentiasa sehat dan dijauhkan segala penyakit...

papahal hapdet ler nnt psl abg kaman

ratna said...

Insya allah kak x de apa2 yg serius. Kita sama2 doa.

adarnadzmie said...

mudah-mudahan en kaman dan mak biah baik2 sahaja...aminnn

Jiejah @ Iza said...

moga org-org kesayangan ko sihat ye Ai .. risau hati du buatnya huhu

klik klik (^_^)