15.2.13

::BERGATHER2 DI BAGAN LALANG DGN GENG M.COM::

15.2.13

Merasalah sgt. Dah seminggu punye criter baru terhegeh-hegeh nk riak kt sni. hehe..Tunggu dak ila punye gambar pun lambat. aku tepek jelah apa yg aku ado..

Kami geng2 m.com ke Bagan Lalang Sabtu lepas. 6 family je yg dpt join. Tu pon yg dpt stay kt sana 4 family. Lg 2 family blk tengah mlm tu. Yelah, memasing ada baby kecik :)

Org lain sibuk blk kg, kami bergather2 ke sana. Tido semalam je. Tp tu pon dah meriah. Syiok dpt beromol2 gitu. Puas borak & bergosip2. hehehe...


 org berrebut2 blk ke kg. arah utara jem tak henggat!

 mcm biasalah, aku org pertama yg smp. kalau ada award, mesti aku yg selalu dpt award smp paling awal. heh heh..
Kami sewa homestay kt sana..


 ptg tu kami santai2 berehat dulu..

 mak pun aku angkut skali. kiranya geng2 aku 'menompang kasih' mak lah haritu ;)  

 Sue Manes + Ciklinn Comey

 aktiviti anyam ketupat. heh heh heh...takdelah, kami borak2 santai je. best mcmni.. ^__^

 CAK!!
yg join haritu family aku, ayien, sue, ila, bibu & ciklinn

 maceh ayien, bawakkan pool ni. sib bek la aku ngan ila x berendam skali mlm tu..hihihi


 anak2 pun sronok main sesama dowang. yelah, kebanyakkannye sebaya. kenal dari baby lagik..suwit sgt!

 along + umair

 bibu + izz

 tu diaaa....! datin biah gigih masak asam pedas ikan merah fresh utk kami bedal mlm tu ;)

 TERBAEK wok!!

 gulai tempoyak bibu pon licinnnnnnn! sodap meletop2!

 kaman, si penjaga arang. hehe

 BBQ

 mcm2 ado..





 makan rebut2 kepala ikan...best!!

 burok lantak!! erk...! bini2 sape lah tu...ish ish ish

 main game pulak...

 raye cine katanya kannn...harus lah pasang mercun!

 tokey mercun...Ayien & Jinis ^___^


 pom pom pom

 pepagi buta kul 12 lebih lps berBBQ tu kami 2 family jalan2 ke pantai...
 
 ini le hasil kami turun ke pantai pepagi buta tu! jumpa buaya!! serius wei..mmg real giler tau. dah le time tu gelap gelita kt situ. Size dia sama dgn boya betol. adohai, mmg gugur jantung. rasa mcm nk terberak pun ada sbb terkejut sgt2. bila disuluh banyak2 kali baru tau, rupanya pasir! pandai sungguh sape yg buat tu. ada blajar art agaknya. Giler drama kami malam tu. hahahahaha

 pagi tu celik je bijik mata, si Ila trus ke dapur masak nasik lemak & naik goreng. Sedap sungguh nasik lemak bertaik mata dak ila tu. licin kene bedal!! ^_______^

 si BB ni mmg geng ngan bebudak lelaki je dia. tak main lah ngan budak pompuan. hihi

 tghari tu siap kemas2 semua, lepas check out trus berkelah di pantai smp ke ptg...

 main pasir je. air laut nun jauh ke tengah. air tengah surut...

 sempat je main lelayang..

^____^



 *ptg ni aku laki bini ke Kuala Pilah. Standby job mekap nikah/sanding utk esok. Tinggallah bebudak ni ngan mak kejap...huhuhu. Takpe, rezeki anak2. Alhamdullilah... :)


6 comments:

Bibu Wilda said...

mmg best sangat!walopon aku kelambatan hehehe...terkenang2 lagi momen cewah!mengada kan Umair tu kemain peluk along heeey!ape2 pon harap kite dpt gather2 lagi camni!In Shaa Allah

el said...

eleh yelah awal..ritu jumpa aku ko paling lambat sampai...hahahahaha

wahhhh datin biah msk..bestnye dpt mkn air tangan datin biah..kim slm kat beliau org penang kim slm hahaha

bila lah eden dpt bersantai berlesbo ngan angpa lagi huhuhu

Abil Fikri Ahmad said...

Meriah keluarga cm tu..ukiran buaya tu memang terbaekk ler,,nampak cm buaya betul!

Fan said...

Sedapnye lauk smp hirup terus dari pinggan :-)

Azueriena Norash said...

syokknyer gather2 mcm nie...paling best bab makan2 tu mmg terbaekk lahhh

A.I said...

Bibu,
tuler..melekat dak umair ngan si along. Insyaallah, lps ni kita buat lg gather2 camni ye :)

El,
time jumpa kau tu mmg saje aku lambat2 smp. nk feeling jadi retis hot kejap. hahahaha...

Lalink,
mmg meriah lalink. tp sape yg ukir pasir buaya tu mmg laha sgt. tokojut den tauuu..

fan,
mmg sodap melotop-lotopppp!

Azue,
kau mmg boleh jadik duta jalan2 carik makan la beb. hahahaha...

klik klik (^_^)