19.2.13

::BERKAMPONG KEK KUALO PILAH::

19.2.13 

Client aku bagi sebilik utk aku stay kt Kuala Pilah Jumaat lepas. Dia takut aku x sampai nk mekapkan dia pepagi buta hari Sabtu tu agaknye. hihihi..tp aku x angkut bebudak la. Semua tinggal ngan mak. Yelah, bukannye lama pun. Kejap je. Itu pun sebenarnya mcm tak sampai hati nk tinggalkan dowang. Bebudak lagilah suka duk hotel kan? terbayang2 le dowang henyak2 katil...huru hara dlm bilik air..main kt kolam ikan yg ngadap bilik..huhuhu. Takpe ye anak2, Insyaallah kalau mama ada duit lebih nnt mama bawak bercuti kat hotel ^_____^


  tak sangka kt Kuala Pilah ada hotel grand camni..
shower siap ada lampu2 disko lagik ;)
ha, kau ado? bleh nk berjoget2 sambil mandi. mak feeling kat Zouk pulak uolls. eh!


Melang Inn
dari hotel ni ke rumah pengantin dlm 2 minit je..dokek bona jang oiii


Jumaat mlm tu ada psr mlm betul2 dpn hotel. sempat la layan bakso kat sana. sambal cili dia sodap terangkat bontot! terbaek punye pedas ;)


the real putu bambu. pun sedap...


sentap ngan nasik lemak ni. ingatkan best. rupa bukan men lagik kannn..
sekali, sambal manis uolls! sendu sgt..


pulun bang...pulun..


pepagi buta kul 7 tu aku dah start mekapkan si Yumni ni utk nikah. Pastu aku stay back utk touchup sanding pulak..
kowang bleh jenguk kat blog mekap aku NI


kocik tol dunio ni yo. bleh lak terjumpa kawan aku si fazza rina kt sana. rupanya yg aku mekapkan tu anak bos dia. hahaha...sib bek kau x penah kutuk2 bos kau dlm fb. biasa yg puji2 je. Kalau tak, aku ngadu kat dia..hahahaha


e'eh, sedondon la aku ngan adira. kaler baju je sama. kulit, ke lauttt!
hehe..sebenarnya, dari K.Pilah aku direct ke hotel De' Palma nk mekapkan geng lesbo aku, Ila. Dia ada event dinner ngan Adira. dah terbalik lak. retis pulak yg jenguk masuk bilik, bukan kami jenguk dia.
ha, kau ado? ;P

lesbo kechentaan yg dah siap aku mekapkan ^____^



4 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Kat K.Pilah ada hotel cm tu!!? Hebat..Rajin betul lalink ni sampai sana buat kerja mekap mekap ni..pun Hebat!

kakngah said...

kek hotel tu ado swimming pool kan?? donga koba eh la..
ater.. aku bukan org pilah
wakakakaka!!!

Bibu Wilda said...

heybak mung!(tetibe slang lain) hahaha

A.I said...

Duhai Lalinkku Abil,(agak seram bunyiknye kan..?hehe)

Ye lalink, ni semua rezeki. Dpt sikit pun jadik le. selagi mampu, selagi terdaya.. :)

Ngah,
Kau jgn memandai2 yo ngah. takdo swimming pool eyh. yg ado kolam ikan yo :P

Bibu,
Heybak sungguhhhhhhh!!



klik klik (^_^)