7.2.13

::NOSTALGIA::

7.2.13

NOSTAGIA katanyerrrr....hehehe

Aku terjumpa album gambar lama ni kt umah mak (melaka) haritu. Kenangan sungguh.. ^___^



 kita up dulu gambar datin biah masa memuda..try carik yg mana dia? dah tentu le yg paling cantik jelitasawan tu mak aku. muahahahahaha

wahhhh..datin biah pink!


 mak aku mmg tak penah keje. tp sibuknya ngalahkan menteri! pagi smp ke ptg buat keje rumah (rupa mcm bibik dgn kain batik singkat & baju singletnye) tp bila ptg, bertukar cantek mcm cinderella! hehehe, bapak aku mmg rajin bawak dia gi dinner & jumpa client. tinggal le kami ngan abg long kt umah tu. dah biasa gitu uolls. w/pun arwah abah berbini 2, tp dia sgt2 adil. gilir2 diangkutnya bini2 dia gi dinner ^___^

 cer teka ni sape?
dak Ayoi & AJ! hehehe...kembar tak seiras ;)

 Abg Long & AKU!!! 
amboi amboi amboiiii....
comel sungguh budak pompuan tu. mesti dah besar pun cantek bukan main. kah kah kahhhhhhhhhh


 
 Uni (adik aku (mak tua)) + Iena + Sam
sume pun cute

 ni masa aku darjah 6, Iena darjah 5.
jadi pengapit kakak aku kawen (ni kakak aku belah mak tua punye)
mak aku, bini no. 2 abah. tp kami sepakat sekeluarga tau. best!!
 
 rambut aku tu ngikut style fauziah latif la kononnye. ahak ahak..

Poyo sungguh datin biah! hahahaha

 Abah ni smp ke tua pon mmg suka usung bini2 dia gi hanimun. romantik sungguh la hai..
(kalau dia dpt jalan berkepit ngan mak, kami adik bradik ni tak tentu arah dah ngikut dari blakang. dak Ayoi tu ntah brape kali hilang. tau2 ada je guard hntr kt kami balik) ekekekeke

 yg paling kiri tu lah mak tua aku. aku panggil dia pun Mak jugak :)
dedulu time cuti skolah mmg aku suka duk tinggal kt umah dia. time tu rumah dia kat Kg Melayu Subang tu..


 berjalan je abah aku ni. masa ni tak ingat lak aku kami ke mana..
rindunya ngan arwah :(


k lah, tu je yg aku boleh Upkan dulu. tengok le kalau aku rajin, aku upkan kt FB pulak. byk lg sebenornya. tp aku saje nk tag dowang kt FB tu nnt. ekekekekeke...




11 PENGOMEN:

kakngah on 2/7/13, 10:45 AM said...

klasik beb
gojes datin biah memuda..
aku suka yg long dress pink tu.

adarnadzmie on 2/7/13, 11:16 AM said...

nostalgia betul tgk gambar dulu2...:)

Syafa on 2/7/13, 11:45 AM said...

kelas ko nyahhh...rambut mcm fauziah latiff tu..ko dgn iena dah mcm group msteen..hehehe..mmg nostalgia la kak!!!

Bibu Wilda on 2/7/13, 12:10 PM said...

sebijik along eh muke ko.mmg nostalgia btol gamba ni..

Cik Puan Diksu on 2/7/13, 12:36 PM said...

Klu tengok gambar lama-lama ni mesti tergelakkan...

deaf-angel on 2/7/13, 3:25 PM said...

Macam drama PJ
Ko kira melissa saila gitu cehhhh

Abil Fikri Ahmad on 2/7/13, 3:57 PM said...

Rambut dulu dulu semua sepesen jea kan..Oiii Datin Sri Biah, bukan main hebat dolu dolu yeaa...

fazilzura on 2/7/13, 4:43 PM said...

wahhhh kak mon , patut arr ko suke posing... datin biah pun suke posing zaman memuda dlu yew...

suke tgk gmba lelama ..

A.I on 2/8/13, 12:18 PM said...

Kakngah,
Cute pink dress tu kan? kau tau, kasut kt dlm tu brape inci? 6inci lebih! vouge giler! hahaha

normi,
nostalgia kan kak?

Sya,
ni aku tunjuk gmbr 'ala-kadar' je. gmbr yg mcm group msteen tu aku sorok. kahkahkahhh

bibu,
mmg klon aku kan wei?

cik puan diksu,
mmg pon! terkekek2 aku gelak tgk album haritu ;P

def angle,
melissa saila?? gelak smp nk terkencing aku beb!

Lalink,
janbul itu harussssssssss. hahahaha

Jub,
kannnn...menurun ke anak dia. hak hak hak..





nome on 2/8/13, 6:48 PM said...

memori daun pisang sungguh la kak...suka tgk nostalgia gambar2 lama nih...up la lagi kak...suka sgt :)

nome on 2/8/13, 6:49 PM said...
This comment has been removed by the author.

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei