26.2.13

::MERAYAP TENGAH MALAM::

26.2.13 

Sabtu mlm Ahad haritu aku angkut bebudak gi main kt Dataran Merdeka. Kebetulan lak mlm tu dowang ada lepaskan tanglung. Cantek sungguh langit. Bebudak ni pon sronok dpt lepas main gitu. Smp ke tengah mlm le kami anak branak kt sana ^___^


yg berseluar pink2 tu sume anak2 aku ye. harap maklum.

kopak duit mak nak oiiii...bebudak tu borong abis lastik & bebola lampu

main la kowang smp lobam!

cantik bulan :)


ha...tanglung dah naik. cantik sgt :)


nampak mcm bintang...

along feeling... ;)


anak-anak Mama..
(macam2 pesen ada. pitam mak nak!)

nak jugakkkkk :P

bawak gi makan cocok2 (stimbot) kt sebelah sogo..

pinggan canibal women punye (tak brape nk masak)
lazatttttttt...nyum nyum

mentang2 le jalan dah lengang...betul2 kt tengah jalan kau jual ye..

anak branak merempat makan kt tepi jalan. hohoho...



7 comments:

Kniedaz said...

amboi...makan tak hengat hehehe

kakngah said...

tok laki aku pun sama cam ko.. suka mkn cocok2 ala2 kanibal gitu.

Ibu n Abah said...

Ai...
baguslah rajin kuar bawak anak nengok keramaian kat Dataran tu...
anak2lah harta paling berharga.. kan?

A.I said...

Kniedaz,
kalau bab mkn, mmg bagi je kat aku! muahahahaha

kakngah,
kannn? kerang tu celup 2 saat je kot. sodap uolls!

akak,
betol kak..huhuhu...kalau hati tgh sedih, bila tengok anak2 hepi..jadi lega skit..

el said...

dah mcm itu jln kau yg pya hahaha

NonaFauzi said...

camne nak jadi happy family cak family akak? saya suke tul tgk..

A.I said...

El,
kannnn...boleh duk bersila tengah jalan! hehe

Nona,
Alahai nona cayunk, Insyaallah..kau pun happy mcm kami jugak. tp kene ingat tau, sehappy mana pun kita. mesti ada masalah jugak. mana ada manusia yg takde masalah. kannn?
(tetiba aku feeling jadik ustazah. hehe)

klik klik (^_^)