24.7.13

::BUKA KAT TESCO::

24.7.13

SMALAM dah tak terdaya pulak aku nak masak balik keje tu. Badan pun tak brape nak sihat. Idea nak masak pun takde. Kelmarin aku masak daging goreng, beli daging mentah je dah RM17. Dpt le 2 kali mkn time berbuka & bersahur. Sayur lagik..yelah, tembolok besar & ramai. Mmg licin la. So, smalam bertukar angin. Kami anak branak mkn kt food court Tesco je..

air sirap selasih dapat free tesco sediakan, amik 5 cawan ^____^

aku dah siap2 bawak air dari rumah..kurma pun..


tuan tanah punye. memula tengok nasik menggunung mcm ni agak menakutkan.
ingatkan tak habis. tp last2 habis uolls! yelah, pagi tu aku tak bersahur pun. tak makan nasik sehari suntuk tau. huhu...

adek rindu nak mkn mee sizzling 


angah dengan nasik goreng patayanya...licin.


mkn eskem pulak..



4 comments:

el said...

ooo tesco ada bg free minuman ea..bgs tesco ni kan hehe

Kniedaz said...

lama tak gi tesco..

Azueriena Norash said...

smlm pun k.azue bukak poser kat tesco...budak2 nie nakmkn western..
apa lagi layan ler tekak anak2..

haah ader gak dpt air free..tp x cukup maaa...ader insan mana tah...dok bawak botol bapak besar...

tapau sumer...dasar org melayu kann cenggitu...tamak...x igt org blkg..tp x semua lah..tp..memang ader..huhuhu

A.I said...

El,
bagus berbuka kat tesco, dpt air free. muahahaha

Kniedaz,
kita pulak selalu gi tesco ^___^

Azue,
Senang gak angkut gi tesco. semua ada. nasik campur pun ada ;) mmg smalam air tu pun habis cepat. nasib baik la kami sampai awal. amik dulu... :)

klik klik (^_^)