28.2.13

::KEHULU KEHILIR::

8 PENGOMEN
28.2.13 

SMALAM aku coti. Tp bizinya tahap cipan jugak. hehe..pepagi buta lagi dah hntar Along and the geng & Adek  gi skolah. Pastu aku ngan Angah gi Hosp Selayang, kutip stok ubat aku. Mak ooiii..! 3 kali tawaf baru dpt parking. Tu pun park haram jadah. Sib bek la guard tu kasi aku park gitu jap. Sbb tak lama. Dah siap amik ubat, terus berdesup gi HUKM (berdesup katanya). Takde maknanya uolls, jalan Kuching jem start dari Selayang lagik! hohoho...meriah sgt. Dah le smp kt sana, takde parking. Mimpi le dpt park kete dekat ngan hospital tu. Kat area stadium pun mmg sangat2 penuh sbb ada xtvt kat stadium renang tu. Berkali2 gak aku pusing. Last2 dpt la jugak park. Tu pun sah2 la tmpt haram. Betol2 kat pintu masuk stadium bola belah belakang yg sebelah ngan Tasik Permaisuri tu. Lps tu dia ada drama kejar mengejar lagik tau. hehehe...aku kejar van HUKM. Van tu brenti kt traffic lite. aku ketuk2, trus sumbat Angah masuk. Tak yah menapak jejauh dah. Heybat mak kau nak! kah kah kahhhhhh

Eh, aku tengah demam ni tau. Kowang boleh bayangkan tak? sambil aku berlari2 anak tu, sambil tu le hingus aku meleleh2. aiyooo! sengkak sgt uolls!


gaya Angah dlm jem..

ini semua POYOOOOOO!!!!

amik kau! kalau boleh, aku nk je park betol2 dlm stadium tu. hehehe...kat pintu masuk pun jadik le.. ;)


dlm kehuru-haraan pun masih sempat bergambar hokey. ini adalah HARUS hukumnya. muahahahaha




tempat besi tapak vistafix (telinga palsu) Angah tu bila tekan ada kluar darah. Angah mmg tak rasa sakit, tp dia rasa gatal. Benda tu kalau dibiar mmg boleh mudarat. Kene cuci tetiap hari & sapu dgn ointment. Smalam Prof ada kasi antibiotik, tp yg ubat bijik. dah le besar gabak. huhu..susah Angah nk telan..kene hancurkan dulu le nampak gayanya ni..

Aku ingat, lps ni nk mintak En. Bob bukak dulu besi yg melintang tu. Angah bukannya pakai pun telinga palsu tu. Tak selesa agaknya. Lagi pun kaler dia tak brape nk match ngan kulit Angah. Prof ada kata, nnt nk buat balik & mintak artist kalerkan semula. Kalau bukak dulu besi tu dulu senang le aku nk cuci..kan?

amik obatnya..


nk balik pun kami naik van HUKM. hantar ke stadium..



Insyaallah, ada masa nnt aku ingat nk kumpulkan semua entry pasal Angah ni buat blog khas utk dia. Senang la sesapa yg nk info pasal alat pendengaran BAHA & telinga palsu VISTAFIX. Senang nk baca pengalaman kami ^____^



26.2.13

::MERAYAP TENGAH MALAM::

7 PENGOMEN
26.2.13 

Sabtu mlm Ahad haritu aku angkut bebudak gi main kt Dataran Merdeka. Kebetulan lak mlm tu dowang ada lepaskan tanglung. Cantek sungguh langit. Bebudak ni pon sronok dpt lepas main gitu. Smp ke tengah mlm le kami anak branak kt sana ^___^


yg berseluar pink2 tu sume anak2 aku ye. harap maklum.

kopak duit mak nak oiiii...bebudak tu borong abis lastik & bebola lampu

main la kowang smp lobam!

cantik bulan :)


ha...tanglung dah naik. cantik sgt :)


nampak mcm bintang...

along feeling... ;)


anak-anak Mama..
(macam2 pesen ada. pitam mak nak!)

nak jugakkkkk :P

bawak gi makan cocok2 (stimbot) kt sebelah sogo..

pinggan canibal women punye (tak brape nk masak)
lazatttttttt...nyum nyum

mentang2 le jalan dah lengang...betul2 kt tengah jalan kau jual ye..

anak branak merempat makan kt tepi jalan. hohoho...



21.2.13

::LAUK MALAS::

12 PENGOMEN
21.2.13 
 


lauk time malas & takde mood nak masak,
tp boleh buat org makan bertambah & cirit birit ;)

19.2.13

::BERKAMPONG KEK KUALO PILAH::

4 PENGOMEN
19.2.13 

Client aku bagi sebilik utk aku stay kt Kuala Pilah Jumaat lepas. Dia takut aku x sampai nk mekapkan dia pepagi buta hari Sabtu tu agaknye. hihihi..tp aku x angkut bebudak la. Semua tinggal ngan mak. Yelah, bukannye lama pun. Kejap je. Itu pun sebenarnya mcm tak sampai hati nk tinggalkan dowang. Bebudak lagilah suka duk hotel kan? terbayang2 le dowang henyak2 katil...huru hara dlm bilik air..main kt kolam ikan yg ngadap bilik..huhuhu. Takpe ye anak2, Insyaallah kalau mama ada duit lebih nnt mama bawak bercuti kat hotel ^_____^


  tak sangka kt Kuala Pilah ada hotel grand camni..
shower siap ada lampu2 disko lagik ;)
ha, kau ado? bleh nk berjoget2 sambil mandi. mak feeling kat Zouk pulak uolls. eh!


Melang Inn
dari hotel ni ke rumah pengantin dlm 2 minit je..dokek bona jang oiii


Jumaat mlm tu ada psr mlm betul2 dpn hotel. sempat la layan bakso kat sana. sambal cili dia sodap terangkat bontot! terbaek punye pedas ;)


the real putu bambu. pun sedap...


sentap ngan nasik lemak ni. ingatkan best. rupa bukan men lagik kannn..
sekali, sambal manis uolls! sendu sgt..


pulun bang...pulun..


pepagi buta kul 7 tu aku dah start mekapkan si Yumni ni utk nikah. Pastu aku stay back utk touchup sanding pulak..
kowang bleh jenguk kat blog mekap aku NI


kocik tol dunio ni yo. bleh lak terjumpa kawan aku si fazza rina kt sana. rupanya yg aku mekapkan tu anak bos dia. hahaha...sib bek kau x penah kutuk2 bos kau dlm fb. biasa yg puji2 je. Kalau tak, aku ngadu kat dia..hahahaha


e'eh, sedondon la aku ngan adira. kaler baju je sama. kulit, ke lauttt!
hehe..sebenarnya, dari K.Pilah aku direct ke hotel De' Palma nk mekapkan geng lesbo aku, Ila. Dia ada event dinner ngan Adira. dah terbalik lak. retis pulak yg jenguk masuk bilik, bukan kami jenguk dia.
ha, kau ado? ;P

lesbo kechentaan yg dah siap aku mekapkan ^____^



18.2.13

::GIRLS DAY OUT::

3 PENGOMEN
18.2.13 

14.2.13 haritu kami geng2 lesbo sambut hari lesbo sedonia (geng lesbo katanye. keh keh keh) kat Ikea. Nape Ikea? Sbb kami yg kejakunan ni lom pernah nak dpt makan meatballs yg biasa org lain riak2kan tu. Yelah, bila masa nk pegi? Nak pegi lunch time waktu keje mmg tak sempat le. Jauh beno dari opis. Dah alang2 kami dpt cuti seminggu, makanya berdating le kami ke sana. Makanya bergunduh gandahlah aku, lynda, along + alia ke sana ^______^





yeayyyyy..


posing2 dulu dlm Ikea. 
(org len bersopin bagai nk rak, kami cuci2 mata sajork)


 aku lahir tahun ular ye kawan2..makanya, ini tahun adalah tahun aku!
muahahahahaha



 suap2 chenta hati... ^__^


sampai pun tmpt yg dituju...
mmg motip datang nk mkn kt sni aje..


pompuan jakun ngan troli makanannya...ish

 


akhirnyeee! mmg sodap meatballs tu..terasa2 lembu kt tekak. hehe..


makanlah nak...makan sampai lobam!

sronok dpt tuang eskem sendiri ;)


bestpren
bestpren jugakkkk. hihihi


hasil rembatan kat Ikea..aku beli pokok ni je. RM7.00 je uolls ^_____^



sebelom balik, kami lepak2 kt The Curve dulu...


klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei