13.4.15

::GENG RONGGENG::

13.4.15

Sabtu haritu ada kengkawan lama aku dtg umah. Ni bukan kawan biasa, tp dowang ni kawan luar biasa benornya. hahaha..lebih 20 tahun tak berjumpa oooo. Dowang ni le geng jejimba aku dulu. Kami sama skolah & sama batch tp masa kt skolah tak penah lak nk bertegur. Jadi rapat masa terjumpa time memasing dah keje. Pastu ntah camne terputus lak hubungan. Cuma dowang berdua ni je yg masih contact mengontek lagi. Jodoh sungguh la dpt jumpa balik kan Has...kan Piah ^____^ tak sangka wei..huhu

Mesti kowang tak rasa mcm tgh melawat org sakit kan? Mesti kowang konpius sbb molot aku sihat. Masih memetir sama mcm dulu kala. haha..Amik ko! sampai tak cukup2 time nk borak. Giler 20 thn punyer cerita nk habiskan separoh hari mmg tak la kan? InsyaAllah ada rezeki nnt kita jejimba ye. Boleh borak2 & flashback balik cerita2 lama smp melobam.

3 dare pungutan ;P
Ai Keliwon + Has Kudut + Piah BamBam

wei piah...menjadiklah position kita ni kannn..muahahahaha

Bapak2 duk jejauh ye..mak2 sibuk nak berflashback nih..
sib bek tak gegor penthouse dek kami mengilai haritu. kui kui kui..

tu dia Has..smp tak pandang kiri kanan. lapar ke ko? haha
Aku masak mee je ptg tu. Dowang siap bawak kepsi ngan kuih apom bagai.
Ok, lepas ni kita lepak2 kt kajang lak ye ;)

Sronok beronok ronok aku dpt jumpa balik dengan kowang. Lebiu both!


4 comments:

Kniedaz said...

amboi...seronok tu jumpa kawan2 lama

deaf-angel said...

Taklah ko tak sakit... ko terpeleot sikit je ok...
Ai boleh!!


Aku tiap2 minggu balik kl mestilah selalu makan kepsi msia ko ni...

A.I said...

Kniedaz,
mmg sronok beronok ronok ^_^

deaf-angle,
kennnn...terpeleot otak je skit. hahaha

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis AI,
sekali sekala kasik gegor sampai pecah he3

klik klik (^_^)