23.2.11

::BAJU SUKU ABAD::

aku pon x tau apesal aku buat gaya peace gitu.
dah x reti nk posing camne. haha..



Dah 2 hari berturut2 aku pakai baju kurung. Ntah angin apa yg sampuk aku. Biasa aku pakai seluar je. kadang tu pakai jeans je dtg keje. Kene sampuk ngan Ana Rafali kot. kahhhhhh. Tp kan, anak2 aku sume suke tgk aku pakai bj kurung. Nampak lagi cantek katanya. Nak2 lg laki aku la. Suke benor dia! Masalahnya, kalau pakai kurung jln sopan takpe. Nampak ayu gitu. Aku ni, jalan pon terkengkang-kengkang! Suara lak cam petir! camno tu? adoiii...x kene gaya langsung. Tp sok aku nk sarung gak lg baju kurung. haha..Jumaat nnt baru pakai jeans. APAKAHHH??? Org len, hari jumaat la pakai kurung kan? lantak pi!! ;P

Kalau kowang nk tau, baju kurung yg aku pakai ni umur dia dah 17 tahun tau! Mak aku jahit masa aku form 5. Penah gak aku pakai baju kurung time aku form 3 punye dulu dtg keje. ha..amik kau! bhg badan ok lagi. Tp tang pinggang kain tu agak semput jugak la. Kene tetas balik. hahaha...


(x reti nk tulis ending camne ;P)





9 comments:

Eye_nee said...

ini menunjukan aku sebenarnya masih mantain kurus....aku bg ayat ending yg meriak sikit...boley...hehehe..

kakngah said...

kalau aku.. kompem xmuat nok..
alignment bnyk lari daaaa....

NonaFauzi said...

tulah dah lama sangat x pakai baju kurung, tau ko rindu!!

☆ lieya latif ☆ said...

alaalalaaallaah manisnye ko kak....mcm anak dare tau...bukan mcm org ade anak dare dah hah....ini puji ikhlas ni tau kak ...

A.I said...

EYE_NEE,
AKU SUKA ENDING RIAK GITU KAK! wakakakakaka

KAKNGAH,
KENE ADJUST BLK TU NGAH. haha

NONA,
TULER PSL. TETIBA FEELING AYU. TP TERKENGKANG-KENGKANG LA! haha

LIEYA,
KAU MMG SUKA MERABAKKAN SPENDER AKU KAN LIEYA? hehe

kak long said...

baju kurung,tak lekang dek panas...lagi lama lagi cantik...lagi pun jahitan org lama2 lgi kemas kan...?

Bibu said...

baju kurung form 4 aku pon leh pakai hahahahaha tapi btul tang pinggang tu mmg tak dapek nak cangkuk pin de dah hahahahhaha lagi!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

motip kak posing cam muda remaja..heheheh sampukan ana rafali kah..:P well ko memang menten kurus kak kan...bestnya

CathJ said...

best nya baju berzaman masih boleh muat... maintain baikkk punya lah... ^_^

klik klik (^_^)