1.2.11

::DIRASUK HANTU RAYA!::


HARINI sronok giler dpt berjimba2 ngan si twin, AJ + Ayoi. Tp ngan AJ time mkn jelah sbb harini dia keje. huhuhu..Kami lunch kt Shogun, 1Utama. Mmg feberet aku le kalau dpt mkn buffet2 ni. Nak2 lagi makanan jepun! hohoho..SUKE GILER! Makanya harini badan aku dirasuk hantu raya kembali. Esok aku sambung pencen 'hantu raya' tu ye. Ngeeeeeee..(jap lg nk telan ubat. insap jap) ;P

Lepas mkn sampai lobam x hengat donia, aku + ayoi g tgk Khurafat lak. wahhhhh..aku mmg x sangka Shamsul bbleh buat criter gitu. Mak kagom! Baru harini la aku tau nape haritu seminggu van jenazah dah kemek mcm kene xcident park kt tmpt parking opis aku. Rupanya utk shooting filem ni. hahaha..eh, kalau kowang nak tau. Opis aku ngan Skop Production sama bangunan. Pintu sebelah2 je =) - pic2 aku jadi hantu raya harini nnt kendian aku hapdet ye..

ESOK (rabu) pepagi buta aku nk kene usung Angah ke HUKM. Mintak2 la kali ni dpt jumpa ngan Prof Asma tu. Nak tanye dia betol2 pasal pinnaplasty (ear plastic surgery). Nak tanye dia yg mana paling sesuai utk Angah. Mmg aku laki bini dah ada decision sendiri, tp nak jugak tau yg mana terbaek utk anak kami.

LUSA (khamis) kami anak branak ngan family Iena + Datin Biah nk ke Tg Malim ada kenduri kawen. Anak mak sedara (belah arwah abah) kawen..

JUMAAT lak nnt pepagi lagi aku kene hantar laki aku + Angah ke Greenwood. Dowang naik bas blk kg (Jeli, Kelantan). Insyaallah, Isnin ptg dowang smp le sni balik. Ayoyo...x dpt nak aku bayangkan camne keadaan aku tanpa abg kaman =( bukan x mo ikot. tp tak boleh sbb aku ada job makeup Jumaat mlm + Sabtu tu...huhuhu



bebila nnt baru hapdet ye..skang ni nk telan ubat + tidozzzzzzzz




4 comments:

MUMMY ILA said...

makan jgn x makan kakai oiii... bawak berehat ye :)

MUMMY ILA said...

makan jgn x makan kakai oiii... bawak berehat ye :)

Softtouch [Hanim] said...

igtkan kene rasuk betul2 kak ngan hantu raya....terkejut sy kak...mesti happening kan kak ai jumpe adik2 twin akak tu...

ieda said...

beringat la dik oi masa makan tu...
take care...

klik klik (^_^)