7.2.11

::SINGLE MOTHA::

JUMAAT pagi haritu kami anak branak hntr laki aku + angah naik bas kt Greenwood. Hayoyo..sedey mak tau, ditinggal laki =( huk huk.. dah le memula bas tu smp aku cam agak ngeri. Mana tak? bas 2 tingkat! huhuhu. Tp bukan men VIP lagi dowang. Bas tu benti amik Kaman + Angah je kt situ. Rupanya abg kaman ckp dlm bas tu ada 14 penumpang je. Agaknya dah ramai yg blk sebelom raya cina tu kot..


nk amik gmbr laki aku,
si ben10 tu sibok je tau!


Angah elok2 dok kt kg tu tau..
jgn men sungai ye..



beg tu je yg abg kaman bek blk kg..
boleh sumbat bj dia + angah skali.
senang bwk 1 beg.

memula haritu ingat nk bwk BB skali.
tp aku larang sbb takot x selesa dlm bas.
walhal aku takot boring xde budak noti kacau aku nnt ;P
skali amik kau! nak pitam aku layan kerenah dia ngan Adek! adoiiii...


K.A.M.I
disebabkan td BB nyelit2 masok dlm gmbr,
kali ni dia kene amik gmbr kami semua lak.
padan muka!
muka Adek kelat sbb dia tgh tahan kencing..haha


tiket bas pegi..
huiii, byr tambang bas pegi balik je dh nk dekat RM200!


ni tiket balik.
sepatutnya dowang smp ptg ni.
tp smalam lg dowang dah terpacak kt umah.
laki aku tompang sepupu dia blk sni.
last2 kira burn jelah duit tiket tu..hohoho



WAJIB upah bebudak ni sbb aku dah janji.
Adek + BB merengek2 nk naik bas.
so, aku janji sape yg x naik bas mama blanje
men game kt tesco smp lobam ;P


gasak kowang situ!


Along pon merasa gak ;)







6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

tu le kak skrang ni bas kebanayakan sume due tingkat kan......sonok gak tu, lieya takpenah lagi naik...tingin gak naik...nak dok area atas heheeheheh

ieda said...

TAKUT LA NAK NAIK BAS PI JAUH2..NAK2 LG YG 2 TINGKAT TU..

deaf-angel said...

bas dua tingkat alrite tapi aku tak suka naik Transnasional nye pasal aku tak suka seat dorang yang empat sebaris tu..


ko tahu? aku dengar smalam tiket bas KL balik JB dah naik sampai 80RM.
Giler kan?
selalu biasa 31RM.
Ni penangan CNY la ni semua orang desperate tiket

A.I said...

LIEYA,
eee..KAU NI, AKU TAKOT LA. CAM GAYAT JE DUK KT ATAS TU. isk..

IEDA,
KAN KAK? TAKOTTTTTTTTT...

DEAF-ANGLE,
TRANSNASIONAL LAJUUUUUUUUU! MENGERIKAN HOKEY ;P
YE KE WEI? TIKET SMP EM80??? MELAMPAU!!

Rosfida Abu Sufi said...

Untung TESCO dekat jer ngan rumah..Kat sini tak ada apa2 nak buat upah!

Softtouch [Hanim] said...

sy takut je tgk bas 2 tingkat tu..xpenah naik lagi....mahal jgk ye tiket bas la ni..

klik klik (^_^)