22.7.11

::KARNIVAL SUKAN PENTHOUSE TTT::

Kennnnnn..dah nk seminggu baru nk riakkan criter ni ;P Ahad haritu blok aku & blok sebelah ada anjurkan hari sukan. Tp aku x join sgt. Aku g jenguk pagi tu je. Sbb nk bersiap2 tahlil kt umah mak pulak. Abg Kaman jelah yg dari subuh dah bertungkus lumus. Dia ada open table utk side bisnes dia. (jgn memain oooo, wonderpet aku skang ni pon dh pandai wat business2. heh) Dia ada join group Perintis jual susu kambing & produk Biomanis . Gitew...


tu bukan aku ye, tu along.
kang ada org konpius ingat aku lakibini beramas mesra bawah khemah ;P


Ayah pengasuh adek tekun dgr penjelasan dari kwn abg kaman psl produk biomanis.. x mo beli ke ayah? hehe..


echa melayan si Adek


bersukan bwh panas *_____*"
mcm2 ado. bomba & nurse dair klinik rawang pon dtg.
boleh buat ujian kesihatan free.
siap boleh buat pap smear bagai. tp idak le kau kene kangkang bwh khemah tu.
dowang buat kt bilik meeting bwh umah aku.


kaman tgh menggigih


ema minum susu kambing. sib bek lps tu dia x mengembek.
aku x bleh telan langsung. ntah nape, kepala kambing aku makan. Tp susu dia mmg aku x bleh telan langsung. uwekkkkkkkk!


Adek bermanja-manjaan ngan si echa (anak ema)


umah terbakar panggil bomba..lalalalalala






Kaman + CEO perintis + kuncu2nya


me + my lovely anak angkat, Haziq
sian dia berpanas...

"anak sapa la yg kau angkut tu intan?"
"td aku gi buat pap smear, tup2 terkluar budak ni kak oiii"
"kene rogol ngan pap smear. muahahaha"
-lawak bodoh dari aku


smp ke malam. dowang ada buat wayang pacak. criter omputih + hantu kak limah blk umah. meriah gak..ramai org berlonggok kt padang tu. anak2 aku ajak turun, tp aku x larat. huhuhu..




3 comments:

kaklong said...

kahkahkahhhh...

pap smear kaman kot yg masuk tu..!

A.I said...

KAKLONG,
AKU PON RASA MCM TU KAK...SILAP MASUK KOT ;P

Ruziawati Yusof said...

kak ai, apa khbr my darling? rindu sama kamu!!

klik klik (^_^)