21.7.11

::UMAH NO. 2::

Sejak aku kene drive sendiri ni makin awal lak aku smp kt opis. Sbbnya aku kluar skali ngan anak2 g skolah (6:25pg). Senang x yah tempuh jem. Jem skit jelah kt area psr borong-warta lama tu. Pastu clear blk. Mcm harini kul 6:55 aku dah smp kt area opis ni. x menyinggah beli bekpes sbb kt opis dah memacam ada, mcm kat umah lak. hehe.. Tghari jelah turun jap beli nasik. Kadang tu malas gak nk turun. Pulun jelah megi =)



ni bekpes aku kelmarin. panaskan nasik grg yg datin biah kasi.
sodap uolls!


ni le pantry kt opis aku.
selesa sangat!


tukang buat kopi coffee maker
ada white coffee + cappuccino,
semuanya dihujung jari anda! ;)


microwave + sandwich maker yg aku angkut dari umah.


peti ais & mesin air


(e'eh, tersesat lak gmbr tuan belog goblok!
saje nk ngetes tgk apa rupa aku yg berkulit itam manes ni pakai tudung & baju ijo ;P)


Thn ni dah nk masok 11thn aku keje kt sni. Selesa sesangat. W/pon kengkadang tension psl keje, tp benda tu biasa la kan. Bos lak dah paham keadaan aku camne. Jd, byk le pelepasan yg aku dpt lagi2 utk g klinik & spital. Kebajikan pon terjaga. Harap2 bior le smp putus nyawa aku kt sni =)




14 comments:

Eye_nee said...

seronok kan ai keje kat tempat yg tak boss tak byk kerenah + cuti yg tak byk nak kene soal selidik...

Jiejah @ Iza said...

pantry ko lebeh lawo dr bilik opis aku sobsobsob

adarnadzmie said...

selesa pantri ko ai... mkn pun selesa.. jgn tido udahla... hehe

cun ko pakai baju kaler ijau tu..haha

R.A.S said...

Aku g pose nih terliur tgk nasi goreng Datin tuh...nom..nom..nom...burrrppp...alhamdulillah.

fazilzura said...

wah kak , pantry dh cm kt umah .. mmg besh ler

Ibu n Abah said...

Ai...
Alhamdulillah...
tempat Ai mencari rezeki selesa pada diri Ai...
semuga rezeki Ai bertambah disana...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

best giler
ko propose pulak tialm ngan bantal. tak payah balik hahahahha

ZanaNordin said...

complete sumer ada kak kat office ko..
senang kan....yg penting selesa..

A.I said...

EYE_NEE,
A'AH KAK...BEST SGT! ASALKAN KEJE SIAP ;)

JIEJAH,
PANTRY AKU ADALAH TMPT YG PALING BEST NK LEPAK2 MKN SMBL KAKI NAIK ATAS KUSI! - burok tol prangai ;P

NORMI,
TMPT TIDO KT PORT LAIN. heh heh

RAS,
TGK JE PON BLEH KENYANG YE? hehe

JUB,
PANTRY LG HEBAT DARI DAPOR UMAH! haha

AKAK,
ALHAMDULILLAH KAK...AMIN, AMIN, AMIN..

TINIE,
YG TU X YAH PROPOSE. AKU ADA BWK SENDIRI DAH. kahhhhhhhhh

ZANA,
TINGGAL MESIN BASUH KAIN JE BLOM ADA LG NI. haha

Tini said...

pegghh cantik tu opis ko ai!! aku ni dah ketagih baca bloq ko :)

Mizz_Ila said...

sedapnya nasi goreng mak biah.. rindu masakan dia.. :)

Mizz_Ila said...

sedapnya nasi goreng mak biah.. rindu masakan dia.. :)

CathJ said...

Best lah dapat tempat kerja yg berperihatin...

sampai putus nyawa yer?? ish ish ishhhh... hihihi

A.I said...

TINI,
A'AH, AKU MMG ADA LETAK DADAH KT BLOG NI ;)

ILA,
RAYA NNT G LE MELAKA, RAYA NGAN MAK :)

CATHJ,
YE. SMP PUTUS NYAWA AKU..hehe..

klik klik (^_^)