19.10.11

::BERBBQ DGN DATIN BIAH::

Nasib baik aku dah book awal2 tmpt ni. Tu pon time aku call nak book tu, chalet sume dah penoh. x pelah, sbb mmg kami nk duk kt pondok je. Angin masuk (skali, tghari tu ujan uolls. tp sume ok je sbb x masuk air pon. kene alihkan tmpt bakar tu jelah). Yg pastinya, mmg MERIAH GILOS! ^______^

Abg Long + Naimah je yg x dpt join. Naimah skang ni dah keje. Takpe, nnt kami nk arrangekan time lain utk g sana lagi. Ngan naimah + family Beddy (adik kaman) pulak..

smp kt dlm utan pon cik CT ni jd chef kami yg terbaek. Gud job sista!

buat2 sibok je tu. bukan men lama tunggu arang jd bara ;P

bebudak ni smp je trus terjun dlm sungai!!

si ayoi + aj tido je keje dowang sbb kepenatan sehari suntuk sabtu tu dowang berkubang kt Sunway Lagoon!

lebiu mak..

lebiu abg..

bukak kedai cekedis ke Loi?


the makanans + minumans, mcm2 ado =)

bagi org2 yg takde gigi mkn dulu ;P

comel sungguh!!!


Along & Anis men kt tmpt dewasa ;) happening!


si sam simbuh bebudak

simbuh bini dia pulak, mengah kau CT! haha..

ayoi + datin biah

iena smp lewat sbb si Dillah ada tuisyen. dowang smp je, trus ujan turun. berkubang le kowang dlm ujan tu. sib bek x lebat sgt =) bebudak bukan men suka dpt main air!

si iena + abg kaman curik2 mkn kt bwh pondok ;)

main ujan!

ayoi blanje mkn eskem ^_____^


CT anjurkan game skali. hehehe...meriah tol time ni. sib bek pondok tu x roboh!
BEST ^_______^

5 comments:

kaklong said...

siap ada game tu..best giler!

nome said...

meriahnya!!!

Ibu n Abah said...

Meriahnya....
Sonok kan?..kan..

adarnadzmie said...

sgt meriahhhh...hehe

NonaFauzi said...

kak ai , kat ne nie..bestnyer kalau bawak anak2 buah nona nie..

klik klik (^_^)