13.6.13

::JEM::

13.6.13

Keluar je dari rumah dah jem! kau mampu?? mcm ni le keadaan kt area rumah aku tu. Makin lama, makin menjadi2 jemnye. Aku kluar dari tmpt parking kul 7:05, kul 7:45 pun blom sampai ke bawah lagi tau. tu perjalanan yg sepatutnya mkn masa 2-3 minit, tapi jadi dah nak dekat sejam! Aku lak tak reti nk mencilok2 ni..takut kalau bertembung ngan kete lain, mampos aku. hohoho...


terpaksa lari ikut jln taman sbb nak terus masuk line. kalau idak, beruban le tunggu org nak kasi turn masuk kt depan tu..ayoyo


dah 7:45 tp traffic lite kt umah aku tu pun x lepas lagi.
HELP!!!!





4 comments:

fazilzura said...

now mmg makin jem kak oiii... tu baru kt umh ko .. ni hah ke kl , mmg x brgerak arrrr... kene kuor umh kul 5am kut..

sibbaik daku merempit

ieda said...

awat teruk sgt jemnya??boleh stress oooo..

Abil Fikri Ahmad said...

Lalinkkkk, lalink ku sayanggg..hehehehe..Jenuh dah baca semua n3 lalink yg I tertunggak coz agak busy Talk sana sini...

I maluuuu sangat ni lalink..Lama tak jenguk bloggers2 lama I tu..maluuuuuu...Lalink jgn marah aa coz lama I tak singgah sini... lebiuu

A.I said...

Jub,
huhu...tuler. ni belum lagi kluar jln beso pun dah je. pitam!! :/

Ieda,
Ye kak...gini le gayanya kt sni. kat sana mesti tak mcmni kan? huhu

Abg Abil,
HUwaaaaaaaaaaaaa...nyampahhhh! rupanya ingat lagi kt sni. ingatkan dah lupa. yelah kan...org tu dah makin glems, dah jadi retis. huhuhu...takyah le buat2 malu tu sgt. bluweeekkkkk! :P

...lebiu too lalink. miss u. ngeeeeeee ;) - tp merajuk lagi ni. caiyokk!!

klik klik (^_^)