6.6.13

::MENGEMBEK::

6.6.13

DAH lama aku anak-branak tak mengembek. Kali ni aku x masak kt umah, makan aje kt luar. Mengembek la kowang smp lobam...!



BB paling sempoi, balun je mkn pakai tangan.senang nk kokak tulang.
bun 2 bijik tu pon habis dia mkn. Dah licin pinggan, dia gi round pulak pinggan org lain. smp kluar bunyik sendawa 3-4 kali baru dia brenti makan.
muahahaha..

mama punya harus la ikut tekak langsuir,
sirloin steak medium rare.
mentah berdarah2 lagi hokey.
mak oiii..mmg ikut citarasa tekak sungguh. sodap melampau2..

tp tulah, kalau dah tekak langsuir kampong tu tetap kampong la jugak kannn..
uolls mkn dgn potato, iolls makan dengan nasik ^_______^








19 comments:

Kniedaz said...

mmmbekkk....mmbekkk....saya pun nak jugak mengembek sis...lama gak tak mengembek ni

A.I said...

Kniedaz,
Ha..meh sni aku mbekkkkk kan! hahaha

Ibu n Abah said...

Ngembek kat mana tu?
nampak memang sedapppp...

A.I said...

Akak,
Kt Selayang. Sedap & murah kak. Mbek tu $9.90 sepinggan, sirloin $11.90 :)

paNavia said...

Ini mcm yg dekat mydin, selayang mall tu betul tak?

Emy Omar said...

Pergh...mengembek ko ye kak.Kuat gak nafsu makan Baby tu ye bagus la..

A.I said...

Panavia,
Ha...betul! depan Selayang Mall tu. Tp ntah apa nama kedai..lupa lak. hehe..

Emy,
Skang ni baru dia ada nafsu mkn. kalau tak, susu aje yg kuatnya. mengalahkan si Adek pulak ;)


paNavia said...

Tu la tak igt apa nama kedai tu..
Chop n steak kot..
Tapi western memang sedap dan murah jugek..
My family kalau nak gi mkn western ramai2 suka gak pegi situ :)

A.I said...

paNavia,
kannnn? mmg murah sgt. lamb chop dia baru $9.90 sepinggan. sodap lak tu. byk portion dia :)

Zana Nordin said...

kambing dan kak ai mmg tak dapt di pisahkaannnnnn

lieyalatif said...

Kak kite leh geng! I pun peminat mbeeeekkkk hehehehe

A.I said...

Zana,
i luv kambeng so much..! hahaha

Lieya,
moh sesama kita mengembek. mbekkkkkkkkkkkkkkkkkk!! :P

el said...

nk carik kamben nak carik kamben haha

bb sempoi bang ang!!!haha

A.I said...

El,
sila carik itu kamben. pastu jgn lupa mengembekkkkkkk ;)

Anonymous said...

eh, tak haram ke mkn darah

Nur Azila said...

Ibu yang sempoi.. hahaha... :D

A.I said...

Anon,
ha..? mkn darah? draculla je yg mkn darah. langsuir mkn separuh berdarah. hehe...haram yek?

Nur Azila,
Ni sempoi semput..! hahahaha...

makchaq said...

Makchaq pulak memang kena welldone.. Klu nampak mera2 sikit memang langsung x bleh nak suap dah....

A.I said...

makchaq,
ai pulak mmg boleh terputus selera kalau daging tu welldone. dasarrrr sgt kan? hehehe....

klik klik (^_^)