10.6.13

::KE KOTA DAM::

10.6.13


Ptg smalam abah bebudak ni ada keje skit kt rumah madam. Berangkut le kami anak branak ke sana. Tp kejap je. Dowang nak main kt taman pulak. Sib bek dekat je taman dgn rumah madam...makanya, kami dicicirkan lah ke sana pulak...



syok lepak kt gazebo ni. berangin je rasa..
best la rumah besar2 gini, bleh bina pondok bagai. 
masalahnya rumah aku skang ni pun dah nak sama besar ngan pondok dia.
aiyooo sengkak sgt!


sian...dpt tengok je. nak mandi tak bleh sbb kaman kene cuci kolam tu..






jom la kita gi lepak kt taman pulak...


harta idop + mati aku ^_____^


dah smp kt sni, mmg wajib pekena laksa CT..
meleleh2 peluh celah kangkang mkn laksa dia. 
mmg terbaek!


dapnyeeeeee!
skang ni dah ada rojak buah jugak. 
kowang nak rasa, gi la Taman Riang Ria Kota Damansara tu..
tp dia ada weekend ptg jelah..

loloi (anak susuan AJ) pun nak mkn rojak buah ;)


manja melampau dgn si AJ, jenuh aku pujuk nak dukung dia..
dah belai beria2 baru nak. haihh...diva sungguh kau ye loloi!


BFF mama ^_____^




8 comments:

Ibu n Abah said...

Bestnyer..
Laksa.. Mmg nampak menyelerakan...

mrs shaifull said...

slm kak, nk tny, mana lg satu blogger yg akak tempek kt blog ni yg kurang sihat ari tu, sbb sblm ni ada dua blog yg akak letak utk sumbangan kan? yg arwah gee tu satu, lg satu mana kak? tq

A.I said...

Akak,
Mmg sedap laksa dia kak..hohoho

mrs shaifull,
salam..yg ghaib tu si Yanie punye :( tuler..haritu akak tepek iklan nak jual pelamin tu tertindih code html dia trus ilang. nnt akak carik balik detail dia ye...

A.I said...

mrs shaifull,
Ok, akak dah korek balik detail dia :)

Rose Azadir said...

Salam, sy follow blog sis n sis follow blog sy yer...jemput masuk ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Jemput juga untuk menjadi follower untuk mendapatkan special price untuk produk Shaklee. TQ for your support.

Rinah said...

anak dan mak dah rupa adik beradik..

A.I said...
This comment has been removed by the author.
A.I said...

Rose Azadir,
Salam....ok, mekaseh :)

Rinah,
Ngeeeeeeeeeeeee ^___________^

klik klik (^_^)