20.6.14

::PROJEK SUWIT::

20.6.14

Masa hari mama haritu (kalau rajin nk flashback, klik SINI) anak2 aku ada tulis ucapan kt kad2 warna warni pastu letak dlm kotak bear yg kiut. Mmg masa memula dpt & baca tu trus terlintas nak tepek kt board. Boleh hari2 ulang baca ayat2 sweet dari bebudak tu. Kalau disimpan dalam kotak mmg tak jadi apa la nnt..makanya, haritu aku pun mulakan lah projek yg kiut ni ^______^

kad ayat2 suwit dari anak2 yg suwit..

tepek2 kt board..tepekkan skali sticker2 comel + ada ladybird jugak

tarraaaaaaaaaaaaaa!!!

(lain macam lak rupa adek senyum gitu..hehe)
aku tepekkan kt ruang tamu. dah mcm tadika umah aku tu.
^_________^




4 comments:

Kniedaz said...

cantik! Kreatif sungguh

Anis Ismail said...

Adik sangat comel mcm mama dia...

A.I said...

Kniedaz,
^___^ sentimental value ni..

Anis,
ngeeeeee..maceh :)

azlina aliuddin said...

Alolalo..soo sweett..ko mgmg kretip..anak2 pon ngikut kretip cam ko

klik klik (^_^)