12.12.14

::TERTONGGENG ADIK BADIK::

12.12.14

2 minggu berturut2 aku ngan AJ tak brenti tertonggeng nk siapkan pengantin. Tp syukur Alhamdullilah, tu sume rezeki anak2. Start minggu ni baru aku boleh rehat. Dapat la minggu ni belikan bebudak perkakas skolah & bawak dowang gi jenjalan. Aku ingat nk bawak dowang gi mandi manda kat Gambang nu. tak pernah lagi kami sampai ke sana. Jarang sangat2 aku bawak anak2 gi bercuti jauh gitu. Jakun bebenor ni. haha..Paling abis pun biasanya aku bawak kt area sini je..merasa la bebudak tu kali ni.. ^_^

gigih kiri kanan cocok jarum peniti kt kepala peratin :P

pesen aku..last2 dah siap pakai baju & tudung baru tepek setip. kalau tepek dari awal, aku takut kang tercalit lak masa sarung tudung/baju. jenoh lak mana nk carik tmpt cuci :P

siap tantek dah..  ^_^

 
gambar pose wajib lps mekap. lutut kene jongketkan sebelah ye..haha

hari sanding lak..

lega aku AJ ada nak siapkan perantin lelaki. aku benornya tak bape nk gemor sgt siapkan lelaki. tepek2kan bedak tu ok lagi. tp tang nk sarungkan sampin tu..aloh aloh alohhhhh...malasnye lahai ;P mak andam poyo namanya ni. haha..

hakak + hadik
ececehhh...skemanya amik gambo. ni baru betol poyo ni ;P

makin meninggi nampak gayanya si along ni. ni pun dia pakai kasot leper. kalau high heels, mmg tak nampak la aku dlm gambar ni..

Along & Shah yg sama gegeh amik gambar perantin..
lama dah Shah dengan kami. mmg dia official PhotoG Cinta Aliah. Tp dia tak sarong unipom haritu sbb dah tak muat nk butang kot. hahaha...kene buatkan yg baru utk dia nampak gayanya ni. AJ, plis take note hokeyyy..

luas & besar gak dewan kat UIA Gombak ni..selesa nk makan. park kete pon ok..luas..

tak boleh nk lupa dengar alunan selawat dari Ustaz ni. Thorbaek!! rugi sungguh sebab tak teringat nk rakam..huhu..


ok, minggu ni dah boleh rehat dengan anak-anak. yeahuuuuuuuuu!!



4 comments:

JaJa'Z said...

G lah Ai, bkt gambang pun best..klau tak nak stay kat resirt situ..depan tu ada tmn n byk homestay.. Tmn safari pun ada..

shiemz said...

Wahh. lama sy x masuk blog akak... sesejak bz keje yg amat2 sangat... dah banyak improvement ye akak.. Alhamdulillah..semoga murah rezeki akak.. ;)

Ibu n Abah said...

Selamat bercoti my dear Ai..
Lepas cuti jangan lupa cuci dare...
Ekekekekekke

mamabeauty said...

alhamdulillah murah rezeki anak2

klik klik (^_^)