2.12.14

::MEMBIZI DI MUSIM COTI SKOLAH::

2.12.14

Gitu tajuk kauuuu...

Biasalah, cuti ujung tahun ni mmg musim org kawen. Aku pun dari Jumaat lepas dh non stop bizi mekapkan org. Tengahari gi mekap, ptg trus mencuci dare. gigih sgt aku kennn...hehe...

 kejap tadi mekap2..

kejap tu mencuci pulak..

 dah mcm geng power rangers pulak ha...choiii!!
ni hari sabtu. menggigih pasang2 pelamin, mekap smp le bukak pelamin. semuanya anak branak je yg buat kali ni. hehe, Tp Alhamdullilah..selesai dgn jayanya. pengantin & family sume puas hati. tak gitu Faryn?? heh heh...mekaseh ye beb. lebiu..lebiu...lebiuuuu!!

 laki bini..
apehal gelap gulita gambar2 aku ni ..
(walhal mmg dah dasar kulit gelap, nk salahkan camera lak. haihhhhh)

 mak + anak
^_^

kowang ingat kat abe lagi tak? ini lah dia skang...Alhamdullilah dah sihat walafiat dia skang..

 the pengantin... ain, adik si faryn :)

 dah kau tak kasi aku jaja muka kau kan? aku tepek yg kau dah sendiri tutup muka kau. hahaha..

 baju dari AJ Cinta Aliah ;)

 2 pasang adik kakak naik pelamin haritu...
semoga kowang kekal bahagia hingga ke hujung nyawa :)

 sempat lagi bigbos nyanyi. malatops uols!!

 rehat2 sat....ngeeeee

 pisssss

 selesai majlis...kita bukak ini pelamin..

 tapi aku lepak goyang2 kaki, baring atas kusi pengantin je tengok dowang buat keje..hahaha...kau mampu? ahkak je yg mampu nyah heyyy!! 

Esoknya pulak (Ahad) aku mekapkan perantin sanding kt bukit beruntung. Sama jugak dgn minggu ni. Aku terpaksa cuci dare isnin, rabu & khamis sbb jumaat ada mekap nikah. tak boleh cuci dulu jumaat tu sbb aku ni lps cuci dah takde rupa org dah. Nak baring je rasanya. haritu nnt aku mekapkan org lps asar. terpaksa lah nnt aku cuci berderet gitu. Pastu control jelah air nk sampaikan hari cuci isnin depan tu nnt. semoga diberi kekuatan utk aku minggu ni. InsyaAllah ^_^ 



9 comments:

Kniedaz said...

wah...gigih ko sis..jaga diri tau

mamabeauty said...

cekalnya you.. semoga diberi kesihatan berpanjangan aminn

deaf-angel said...

Cuti sekolah suruh anak2 ko jadi secretary kau la...
Tukang susun jadual..apointment tu apointment ni, dating sana sini...gi makeup, gi rawatan..
Kejutkan tido...cewahhhhh

Ko jadi oprah je, arah2 orang.

JaJa'Z said...

Abe tu yg excident dulu tu ke?

sistyah said...

jaga kesihatan ye kak ai... saya doakan akak kuat dan diberi kesihatan serta rezeki yang berpanjangan... Amiiinnnn

Chekgu Azrine said...

Salam perkenalan sis.

A.I said...

Kniedaz,
wokeyy...maceh

Mamabeauty,
hehe...InsyaAllah, amin YRA

deaf-angle,
kannnnnn..apa guna anak ramai kalau tak dipergunapakai. hahaha...

Jaja,
a'ah...ni le abe yg xcident tu. sihat dah dia skang. cuma tangan kanan & kaki tak boleh nk lurus sgt la..

sistyah,
ye...InsyaAllah, amin YRA ^_^. macehhhh...

Chekgu Azrine,
salam kenal ^_^

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Ibu n Abah said...

Alhamdulillah
Dah nampak Ai makin sihat
Rasa berlainan dan lebih baik kan selepas cuci dare?

klik klik (^_^)