30.9.10

::CRITER MLM TADI::

BOLEH ke aku tepek tajuk gitu? tak reti aku nk tulis title apa. Belasah jelah. Kat umah ni mmg biasa kalau nk berubah angin makan malam, kadang tu jadi cam sarapan. kowang pon tau kan? ngeeeee. Mlm tadi sume pakat makan coco crunch. Mak pak pon sama. Laki aku beli 2 kotak besar. Susu plak 3 kotak. Ha, amik kowang. Makan kau sampai muntah! miahahaha...(tp yg sebenarnya mak dia yg over). Kowang jgn tak tau. Masa aku dah sarat peknenkan si Along dulu, coco crunch la makanan asasi aku tetiap hari. Bayangkanlah...sebulan abis brape ratus beli coco crunch tu. Nak wat camne, dah tekak aku masa tu nk makan yg itu je. hohoho..


makan lagi la ngah.
makan sampai lobam! ;P


bertambah2 dowang makan.
tp adek makan gitu je.
takde selera, time ni badan dia dah start panas...


gelojohnya...


haha..sampai tetamu pon aku jamu ngan coco crunch. Kau mampu?!

Malam tadi adik aku, Sam anak branak (CT + Aisha + Imran) datang lawat aku.
elehhh..rindulah tu. dah la skang ni dia sorang je kt DC opis tu.
tertonggeng2 la kau wat keje kan? haha
jgn wisau, mgg depan aku masok opis dah.
jgn kau bosan dgr sore aku yg macam petir ni udah.

Kowang yg tak tau lagi tu..meh aku bgtau.
Kt opis tu, dept document controller
dikontrol oleh kami adik bradik.
bilik besau tu kami berdua je yg duduk.
org luar dtg opis tu musti x sangka kami ni seibu, sebapak.
hahaha...KAU ADO?! ;P


Sam, kau pon makan coco crunch gak ke?
miahahaha


Mekaseh ye kowang, dtg umah aku mlm tadi.
yg syiok tu, siap bawak KFC + buah2an lagik.
isk isk isk, kalau camni..sakit selalu pon takpe.
Lps ni kowang bawak McD pulak tau.


mcm biasa...
pinggan org sakit (^_^)





14 comments:

kucingorengemok said...

pinggan orang sakit seperti biasalah, tetap ceria... semoga ko cepat sihat walafiat dengan kadar selera yang tak terganggu itu, heheh

el said...

amboi mkn coco crunch...aku anak beranak laki bini x suka mkn coco crunch ngan susu..ratah gitu jek..

kalo aku jamu tetamu aku mkn coco crunch agak2 depa mau x hahahahaha

F A R Y N said...

hai sayang,boleh berkenalan? jom dating kat tesco rawang eh..

suara punyalah ayu! suara adik lagi mcm petir.. kah kah kah...

Hazey said...

alhamdulillah, bila selera makan tu maknanya next week dah leh 'lompat2'....

Hazey said...

alhamdulillah, bila selera makan tu maknanya next week dah leh 'lompat2'....

Mama Herda said...

anak banak mkn coco crunch..xleh blahhhhhh..hahahaha..adehhhh..

nome said...

cian adek...hope dia cepat sehat dan ceria seperti selalu...

coco crunch? aku x mampu la mkn itu jer...ate badan ku ini memerlukan nasik..ekekek...hebat2 tol korang anak banak...berlaukkan coco crunch...cayaklah!

eLYies said...

sedapnyaaaaaaaa coco crunch....tp kalo hari2 beli PARAH gak kan kak ai..takpe la..utk makan anak banak kan...

A.I said...

KUCINGORENGEMOK,
PINGGAN AKU, MMG CERIA SENTIASA! (^_^)

EL,
MAKAN NGAN SUSU LA BARU UMPHH! SUSU PENOH KRIM..SEDAPPPPP. hehe, KAU TRY LE JAMU TETAMU KAU NGAN COCO CRUNCH. SILAP ARI BULAN, TULER LAST TIME DOWANG DTG UMAH KAU. miahahaha

FARYN,
eleh...DALAM TEPON MMG LE DENGAR CAM AYU AJE. MEH SNI JUMPA AKU. PITAM KAU! ;P

HAZEY,
HARINI PON DAH BOLEH BERPOCO-POCO ;P

HER,
KAMI PEMINAT SETIA COCO CRUNCH (^_^)

NOME,
PAGI NI ADEK OK SKIT. MLM TADI PANAS SUNGGUH! ala..PEWOT AKU PON KENE MAKAN NASIK GAK. TP SEKALI SEKALA MMG KT UMAH NI BILA MALAM MAKAN ALA2 SARAPAN. TUKAR2 SELERA ;)

ELYIES,
MMG PARAH LA WEI. DAH LE UMAH AKU NI KENE BELI KOTAK YG BESAR. SUSU LAGI..huhuhu...

Ati Masrif said...

emm..koko krunch dnr time..selera pula tu...mmg hebatlah uall...selera org sakit kot...ahak!
Ai..bila nak lawat kita ni..hihi

~~Ciklinn~~ said...

meriahh pinggan org sakit yer... semoga cepat sembuhh kak..

A.I said...

ATI,
KAMI ANAK BRANAK MMG CAMNI. KADANG TU MASAK BURGER, MAKAN NGAN ROTI + TELO. TAK KE MCM BEKPES TU? ASALKAN SODAP DIMAKAN! ;)

CIKLINN,
PINGGAN ORG SAKIT TU MMG SENTIASA MERIAH. hehe

Softtouch [Hanim] said...

bleh plak adik beradik satu opis yer..bestlah mcm tu

seronoknya ade org dtg melawat..tetap meriah pinggan org sakit...pic org sakit xde ker?he he he

A.I said...

HANIM,
BUKAN SETAKAT 1 OPIS, TP 1 DEPT! KAMI BERDUA JE..hehe..HEBAT KAN? ;)

klik klik (^_^)