20.9.10

::PD - HARI KE 2::

pagi hari ke 2 (Jumaat) tu hujan pulak...
tp best sungguh ;)
yg tak bestnya, bila bebudak bangun tido
memasing merengek2 nk gi mandi.
hohoho

mak pulak x heran pon ngan hujan tu.
tetap dia gi feeling2 kt tepi pantai tu ;)


bangun2 trus bedal kek ceklat!
kompom x gosok gg...kihkih


bekpes masak sendiri aje.
best betol piuk serbaguna yg aku dpt ni..
rezeki..rezeki (^_^)



budak cantek!


giler berposing sungguh anak branak ni.. (^_^)



hari Jumaat tu lengang.
kt kolam pon ada anak2 kami aje..best gak gini.
relax je rasa..



peace dari aiman


AJ yg tengah kontrol sakit2 badan dek minatang yg dia naik semalamnya tu.
smp skang pon sakit tu tak hilang lagi.
isk



uik! adek terapong dlm kolam dewasa la!
hebatnyaaaaaaaa




haha...naik atas abah rupanya!
x takot langsung budak ni tau.
siap lepas2kan tangan tu..isk


anak branak kami je dlm kolam ni..hehe


petang tu mak buatkan cekodok pisang pulak.
kau ado?? ;P



family abg long nun jaoh kt tgh laut.
isk, kalau aku takdela..mmg penakot!


aku tukang jaga bebudak ni sementara yg lain sume nk naik bot..
huhuhu


diva pulau ;P


alaaaaaaaa..sume naik bot + bananabot tu.
aku nak naik, takot pulak.
tengokkan jelah. hehe..
tahun ni mak naik bot je. tahun lepas dia naik gak bananabot tu.
huhuhu...brani sungguh la org tua ni tau..


sronok kau kan kaman? ;P


bubyeeee...



hahaha...tercampak kau!


bukan men hepi dowang!
laki aku siap tarikkan bot tu ke tepi lagik.
bebudak tokei bot tu ckp,
ni le pestime dowang angkut family yg paling sporting.
dowang hepi layan family aku sampai lama giler bawak dowang round kt laut!.
hehehe...(^_^)


nak jugak rasa!
ada ke kt tepi tu pon aku dah rasa cuak. isk isk..
kalau kt tgh laut, kompom aku pitam!


lepak2 mlm terakhir kt sana...


best!


pagi esoknya tu aku + AJ bertolak awal,
tp bukan balik. gi mekap pengantin kt Melaka.
GIGIH!



view cantek yg sempat aku snap...


(blog ni akan bercuti selama mana aku bercuti kt spital nnt.
almaklumlah, aku mana ada laptop yg nk diangkut ke sana. huhuhu..
semoga kita berjumpa lagi. doakan aku ye kengkawan.

mekaseh, lebiu alls...muahhhhhhhh)





12 comments:

~~Ciklinn~~ said...

wahh syok tu bercuti dihari raya...

aku doakan kau cepat sembuh yer kak... supaya leh cepat2bersiaran nanti...

maaf zahir batin yer

Softtouch [Hanim] said...

sy pun takut jgk naik banana boat tu..takut yg dia cmpak kat tgh laut tu..xkan naik...haahlah kak ai bagus periuk kak ai tu,,mcm2 boleh buat..

sy doakan operation kak ai semuanya berjlan lancar ok..jg diri kak...

Rina277 said...

aku suka naik boat tp xsuke naik banana..skali dulu naik pastu terhumban siap telan air laut trus serik..haha..family aku pn gi resort yg sama under adik aku yg keje TM gak..mmg best tmpt tue..senang nk ke laut n tmpt2 mkn sume..

aku doakn smoga ko cpt sembuh n kembali ceria, gila2 spt sediakala yer..

Hazey said...

Ai, semoga semuanya dipermudahkan Allah ya! and speedy recovery!

abangfaizul said...

seronoknye... akak. ko masuk spital mane nanti? aku nak datang tengok ngan kawan2 leh x kak. bile ko admit?

Kak T JB said...

Kak T berdoa dan berharap agar Ai sihat selalu...Kuatkan semangat. Tempohi jer dengan redha...

deaf_angel said...

ko cerita pasal tempat ni buat aku pun rasa nak pergi tempat ni la kalo ada rezeki

anyway, wishing you a speedy recovery insyallah. Amin.

nome said...

meriah! sonok bangat dpt kumpul2 camtu...

aku harap ko lekas2 sehat dan kuar dari sepital...semoga semuanyer sukses...

Beautyfull_Maria said...

Selamat Hari Raya Kak!!! Moga akak cepat2 sihat hendaknya dan kembali berceloteh..rindu nk baca cerita2 akak..

Lyana said...

meriah sungguh...

semoha segalanya selamat dan berjalan lancarkak... lat sepital tu rehat banyak2...

noorss_kasih said...

TM resort mmg best... cantik tapi yang tak bestnyer tak line internat....

Cha said...

kak... mcm best gile tgk gambo akak berholiday jimba2 kt PD tu.. akak dok kt apt/resort tu brape byrn utk 1 mlm... cha sefamily pon nk plan nk jln2 family.. tp lom taw mane nk g.. (cha doakan akak cpt2 sembuh ye kak, dr operation)..

klik klik (^_^)