28.4.11

::BUKAK KILANG GEGULA::

ha..amik ko!
mlm td baru dpt beli, trus packing.
sweets ni utk bg pada bebudak time kenduri nnt.


gigih workers aku buat keje..
memasing ikut arahan dgn baek memula jelah


supervisor baru blk ngaji..


ha..buat elok2 ye


laki aku sibok kt dapor goreng sotong bertelor.
sodappppppppp!


bebudak ni sorang2 sebut "mama, dah letih".
trus aku suruh dowang g makan dulu.
yg paling x boleh blah tu, lps mkn memasing wat muka blur.
takmo tlg bungkus dah. cis!!

yelah2, kowang g la tido. dah nk pukul 11mlm pon..


Along sambung kejap, pastu dia pon rehat..huhu


makanya tinggal la aku laki bini yg menggentel benda ni smp kul 1 lebih.
adoii..kepala dah goyang2.


400 peket sumenya!


dtg le kenduri. nnt bleh anak2 kowang dpt sweets ni :)


sopannya kutip!
bininya duk terkangkang, laki elok duk bersimpuh..

ish ish ish..




12 comments:

kak long said...

kepala mana dah goyang2 tuh?!

nome said...

byknya sweets :O

ramai gak supervisa yg menolong bungkus...sure korang penat...sampai kul 1 lebey baru siap...

fazilzura said...

wakakakakakak kak mon, xleh blah siap blur kan tang seksi tu .. hehehehe

wah banyak tui goodies tuk dak2...meriah tui..

kucingorengemok said...

pengkomen kat blog tak dapat barang sepaket-dua ke?

shiori_LA said...

wah banyaknya nak jugak nak jugak...boleh tak?

A.I said...

KAK LONG,
wakakakakakaka. KEPALA AI LA KAK OII! kahhhhhhh


NOME,
BEBUDAK TIDO AWAL. AKU & KAMAN DH NK DEKAT KUL 2 BARU TIDO. huhu..

JUB,
SI KAMAN LA AMIK GMBR AKU DUK TERKANGKANG GITU. XDE GAMBAR LAIN. TP NK GAK TEPEK KT SNI. muahahaha...

KOG,
DTG ALOR GAJAH! haha

KAK SHIORI,
KALAU AKAK NAK, MARI DTG ALOR GAJAH. BUKAN SETAKAT GEGULA AJE, MAKAN DAPAT..GIFT PON DAPAT ^___^

Marina Monroe said...

Salam Ai, auntie nak minta ribuan maaf sebab auntie tak dpt attend wedding AJ sebab auntie ada 2 wedding kat KL, bukan org lain partner uncle dlm biz dan kedua2 mempelai pulak pernah jadi staff uncle. Maaf yea Ai, ada umur pasti kita bertemu di lain majlis..InshaAllah

A.I said...

AUNTIE,
SALAM. XPE AUNTIE. AI FAHAM :) BLOM ADA REZEKI KITA NK JUMPA LAGI.huhuhu..

kakngah said...

laki sape la yg sopan lagi santun tu....
kehkehkeh!!!

Ibu n Abah said...

Ai...
terima kaseh menjemput...
ada rezeki, sampailah kami anak veranak... simpan 4 sweets yer...
apapun.. akak mmg sangat kagum dengan kaman...
suami akak tak manalah dia sanggup bersengkang mata buat itu...

CathJ said...

wah byk nyerrr.... :D

ComeyBelako said...

rajinnya anak beranak. moga Allah swt mudahkan semua urusan ko Ai!

klik klik (^_^)