15.4.11

::COMMITTEE MEETING - KAWEN AJ::

KAMI yg ngelat baca Yassin mlm td ;P
x semua ahli committee yg dpt dtg. ada lg 4 org tercicir.

x tau le apa motip bos CintaAliah kami ni
wat meeting mlm jumaat. ish, potong betol la! haha..


antara kudapan kami mlm td..
sedap tol koteauw naimah masak tu ;)
mekaseh ye lalink, masakkan utk kami..


menu yg kene ngan tema mlm jumaat ;P kahhhhhhh
(perit tekak gelak2 mlm td. muahahaha)


daifnya cedok sos kt lantai!


ha..amik kau. licin!!


ok, dah boleh start meeting


org kuat!
KN & Layla


Offical PhotoG kami, Shah Terataipictures


sempat je posing kan?


nak jugak!!

alamak, bos dah naik angin anak2 buah sume memain ;P


hai Bos! ^___^


huwaaaaaaaaaa....
chip coordinator dlm usaha nk bunuh diri bila dpt job list!
last2 pas jawatan kat anak sedara, KN.
muahahahahaha


tengok ni Naimah, kau ingat senang nk wat wedding planner?
hohoho


idea2 bernas dari chip coordinator yg baru. ngeh ngeh...


penoh ngan pengalaman uolls!
Semoga segala yg dirancang akan berjalan ngan lancar dan dipermudahkan olehNya, amin..

5 comments:

nome said...

good luck bro and the geng! aku doa semoga semuanya berjalan lancar dan berjaya...mesti goreng sakan korang bile berjumpa kan...sure riuh rendah...i loikeeee!!!

Siti Syafinaz a.k.a Peanut said...

gd luck akak n adik2 n kaum keluarge...hehehe

irma said...

ni genti event besar2 ni....jd wedding of the year ni....alahai teringin aku nk pi ni....tp kena tgk bajet dlu lah huhu hati ku mmg teruja nak ada skali dlm event tu...hehe

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Hohohohohoho , meriah uolzzzzz . tq pade sume AJK yg dtg . Insyallah kite mengigih nanti ek :)

deaf-angel said...

all the best , semoga success.

klik klik (^_^)