6.12.12

::ANGAH DAH DPT TELINGA. YEAYYY!!::

6.12.12 

Akhirnya, setelah bertahun2 menggigihkan diri utk dapatkan telinga utk Angah...smalam semua impian utk Angah merasa ada telinga sepasang, tercapai. Yeayyyyy!!! Alhamdullilah. Lega sgt2 dah aku rasa. Aku hepi bila tengok anak hepi ^________^


silicon yg nk dicampur warna

En. Bob yg sedang gigih..


antara kaler yg digunakan smalam


mama pon sibuk nk gigih jugak ;)









menyempat je pompuan ni kannnn... 4 jam tunggu proses ni wei. sangap jap kepala! smp tersengguk2 ngantuk. hohoho


padatkan acuan

testing...testing..


abahnya tgh tlg en.bob yg kerabunan pasang skru besi

Angah sebenarnya agak tak brape selesa dgn besi baru ni. tp aku rasa sbb memula ni mmg le rasa lain macam. lelama sok elok le tu kot..

tak dpt kaler yg ngam dgn kulit angah yg kuning langsat tu. takpelah, yg ni pun Angah dah hepi sangat2..

mekaseh en. bob ^__^




Yeayyyyy!! Angah dah boleh pakai spek. Kalau x sebelum ni takde tempat nk sangkut..hehe


mama happy for u angah ^____^

Angah dengan telinga barunye...Alhamdullilah


20 PENGOMEN:

Bibu Wilda on 12/6/12, 11:04 AM said...

Syukur Alhamdulillah.. Aunti pon tumpang happy tuk Angah!~
p/s: Lepas kalo mama bebel2 dah bole dgr sebatu kan?hehehe

Ibu n Abah on 12/6/12, 11:25 AM said...

Alhamdulillah..
Syukur kepada ALLAH.

rossysweety on 12/6/12, 11:28 AM said...

Alhamdulillah...suker tgh AI sekeluarga happy ...rasa sebak lak baca n3 ni..

kakngah on 12/6/12, 11:36 AM said...

happy.. happy..

eh! aku tgk abg kaman ngn en. bob tu dah cam adk beradik.. kehkehkeh!!

deaf-angel on 12/6/12, 12:36 PM said...

ooo aku tak fikir lak dulu nak pakai spek ada masalah nak hook bingkai tu ye.
Syukur la dapat ni, boleh pakai gi swimming, panjat gunung, semua tak?

Ratu Hatiku on 12/6/12, 12:36 PM said...

Alhamdulillah.... saya pun tumpang gembira juga (^_^)

Intan ~ Nur Azlina on 12/6/12, 12:57 PM said...

syukur alhamdulillah.

Zanira Noh on 12/6/12, 1:22 PM said...

happy juga untuk angah. Lompat bintang...

محمد رازيق on 12/6/12, 1:35 PM said...

alhamdulillah. semuanya selesai. tumpang gembira kak.

Abil Fikri Ahmad on 12/6/12, 1:42 PM said...

Alhamdulillah.....testing, testing sound..Angah dengar tak ni?

Syaza Syahira on 12/6/12, 2:01 PM said...

Syukur..walaupun tak kenal si adik mani angah tu, tapi still happy for her..=)

Hop on to our blogshop-site!
Tips, art, decoration, pre-loved, accesorries and lots more!
www.qiostestblog.blogspot.com

Kniedaz on 12/6/12, 3:57 PM said...

Alhamdulillah ...Happy untuk Angah juga... ^_^

NonaFauzi on 12/6/12, 5:14 PM said...

1. mak nona nak ucapkan tahniah dan syabas untuk kak ai dan suami yang tabah dan cekal hadapi segala dugaan

2. mak nona sangat2 terharu ngan kesabaran angah

3. mak nona nak ucapkan tahniah kpd angah, yey!! segala impian dah jadi kenyataan!

JaJa'Z on 12/6/12, 10:54 PM said...

Alhamdulillah..syukur.. :)

Emy Omar on 12/7/12, 1:52 PM said...

Alhamdulillah kak..saya tumpang gembira

nome on 12/10/12, 11:52 AM said...

yeay! angah dah dpt tinga cantek...bangga dengan angah sebab angah kuat, tabah dan sabar! ailebiu angah! :D

RIZAWATI ABD RAHMAN on 12/10/12, 5:34 PM said...

wahhh! alhamdulillah angah. aunty tumpang gembira gak.. :D

nasz on 12/12/12, 10:39 AM said...

alhamdulillah, seronok tengok angah senyum happy..

sahrizawatiabdwahid said...

Seronok tgk ank beranak ni....tumpg hepy angah dpt telinga baru... x same kaler pun tak pa...asal bleh sgkut spek.... hehhheh gurau je.... tahniah

CathJ on 12/17/12, 4:02 PM said...

bersyukur sungguh skrg ni perubatan semua canggih yer... and happy for your puteri dah dpt telinga.. :)

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei