24.12.12

::MAIN NGAN ARNAB::

24.12.12 

SABTU haritu pepagi buta lagi dah berangkut anak branak gi Bukit Tinggi main ngan arnab. Yelah, sian pulak kt bebudak. Cuti skolah ni tak ke mana pon. Kitaorg tak pernah smp sni lagi. Takde lah jauh sgt pon. Nak masuk situ pon murah, sorang $3 je. Tp kami tak naik le smp ke atas yg ada taman jepun & kota france tu. Lama gak la kami kt Animal World tu. Sronok bebudak tu dpt main ngan arnab (maknye pon sronok jugak...hehehe) 

nampak mcm bapaknya yg over xcited gamaknye...heh heh



rasa mcm nk bawah balik je..kiut sungguh!

manja...

Adek ngan arnabnye...


BB

Angah

Along & arnab tu dah nk serupa je mukanya...hehehe

anak baru kami 
(betol rasa mcm nk angkut bawak balik je...hohoho)

main ngan rusa lak...



anak2 aku takut ngan rusa ni...isk..apa la...

manja sungguh..



dilepas gitu je binatang2 kt situ...
mmg taman ni kecik je, tp puas ati ;)

rehat jap ^___^


amboiiii....gatal meleser2 ngan si kaman..


mak gedik pakai kasut anak, anak pakai kasut mak.
gitew...

donkey








^___________^





4 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Jinak sungguh rusa tu lalink..Rasa nak kesana jugak...I n Gee dulu pun biasa manja2 ngan binatang2 ni..cm T Rex, singa, rimau, buaya..hahahaha

fan said...

Garam abis beli kat kedai
Kenapa kau tak naik tu keldai?

NonaFauzi said...

memang best pun lepak kat situ kak!...ulu gandah laa pulak pas nie g main2 ngan gajah2 pulak hahah

Mila@Rimbun said...

amboi mak ngan anak mcm adik kakak jer yer hihihi...

klik klik (^_^)