11.12.12

::MENGEMBEK::

11.12.12

Dah lama tak mengembek kat rumah. Aku rasa, kalau tingin sgt nk mkn lambchop baik masak sendiri baru puas ati. Haritu mkn kt Ali Maju, dagingnya jadi mcm kayu. Keras & hangit. Sakit ati aku. Nak mkn pon takde nafsu. Baik aku bakor sendiri, masak ikut tekak sendiri...baru layannnnnnn ;)

kita bako! kita bako!

goreng kentang skali

tu dia....ha, baru le ada feel mkn..

amik kau! mkn dgn pisau potong bawang. muahahahahahaha
mana tak? pisau makan aku abis semua bebudak tu main masak2. huhuhu



12 comments:

nome said...

terbaek wok!

Cahaya Fadzilah said...

wah..nampak sedap tu... (ko ingat aku lagi tak AI... dulu grow2g3th3r..now dah jadi cahayafadzilah..)

A.I said...

Nome,
mmg terbaek! mlm tu trus mengembek uolls! hahaha

Dla,
weiii...! lama x dengar khabar kau. siapd ah tuko nama bagai ha..hihi

Kniedaz said...

xboleh jadik ni..nak kena beli daging kambing wat cam A.I ni...lama gak xbako kambing, mmmbekkkk!

el said...

weiiiiii kijam betul
aku pose dow
alahhhhhhhhhh nak mbekkk gak

A.I said...

Kniedaz,
muahahahahahaha...kita bako! kita bako!

El,
Jgn salahkan akuuuuuuuuuuuuuu!! mbekkkkkkkkkkkkk...!

QASEEH HATIKU QASEEH said...

Suka nya...beliur2 tinguk gbr...ngam2 lg sdg laparrrr mnunggu tym lunch hour....

A.I said...

CT,
sesambil tu bleh la kau jilat2 dulu screen pc ni. hahahaha

Ibu n Abah said...

YESSSSSS
masakan sendiri memang ada rasa dan feel...
(give me five!!!!)

berihitamberibiru said...

sedapnya kambing... mbeeekkkk mbeekkkkkk

A.I said...

Akak,
i give u ten!!! hahahaha

berihitamberibiru,
Mbekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!

Abil Fikri Ahmad said...

Wahhhhhhhh...ceedapppppp...

klik klik (^_^)