17.12.12

::SEBEDAY IENA::

17.12.12

Sabtu malam haritu kami gi serang rumah Iena. terkujat pompuan tu sbb tak tau menahu langsung yg kami nk serang hendap rumah dia buat surprise. Time kami smp tu dia tengah menjilat2 jari mkn doyan. hahahaha...tp datin biah tak join kami sebab dia tengah bersuka ria dengan geng2 lama dia gi Cameron Highlands. Yg si Ayoi lak ada exam. Abg long lak jauh, makanya kami2 ni jelah yg seleberet sebeday budak jongos tu ;P walaupon beberape kerat je yg ada, tapi meriahnya macam berpuluh orang!! muahahaha

hasil belian kami mlm tu..yelah, dah buat surprise, pepandai le beli makanan sendiri. kang kebulur lak anak branak. tuan rumah bukannye tau kami nk dtg pon kan? tp licin gak la belen2 nasik & lauk si iena kami balun. hahahaha...gasak kau! yolah, sodap bona kari & sambal bilis meletop bontot kau tu na oii...



jangan kowang terpedaya dengan 'ketenangan' gambar ni, keadaan adalah huru hara yg sebenornya. kecoh yg amat! hahahaha

 
jelitasawan2 di malam itew..

kek disponsor oleh laki iena sendiri. jenoh dia nk sorok kek tu. bagus betol pezal ni, menjadi sungguh 'persekontolan' kami haritu...heh heh

elehhhhh.....touching le tu... ;P





semoga hidup kau sentiasa diberkati Allah, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yg baik & hepi2 selalu.

AKU CAYUNK KAU KETAT2!!! muahhhhhhhhhhh!
~lebiu so much sista~



6 comments:

Bibu Wilda said...

canteknya umah de..kemas je korang adik badik sepesen!aku suke tgk!!len kali jemput aku eh (tetibe)hahahah

re:
bukan btul pon kadang..de tulis je bape2 kdg ada diskaun..kalo bos bagi duit lagi best hehehe

Abil Fikri Ahmad said...

Yea la, kemas n tersusun rumah Bday girl tu kan Bibu Wida..Anyway..Happy Bday girl....

A.I said...

Bibu,
bleh je jemput kau skali, tp kau kene menetek dulu dgn datin biah. hahahaha

Lalink,
sama la dgn rumah lalink. best & nyaman je rasa. sume cantik tersusun & bersih :)

CathJ said...

Hello.. hello... sorry lama tak berkunjung... baru nak biasakan diri dgn hidup dlm Chemo ni... sigh.... tapi tak pe...

tq for visiting me.. :)

el said...

weiii sukalah aku tgk ruang kt tv tu cantek doh ada putih krim ye...lawo...

A.I said...

CathJ,
hehehe....takpe la, aku paham. Be strong k :)

El,
Barang2 dlm rumah dia sume kiut2..tak mcm kt rumah aku, horror! muahahaha

klik klik (^_^)