21.1.13

::JOM KE RED BISTRO::

21.1.13 

Pagi Ahad smalam, anak branak duk membontot aku gi mekap kt Royale Bintang, Bkt Bintang sana. Lps siap mekap, kami ke PJ jumpa ngan kakak angkat aku, Kak Norrah. Dia baru start meniaga kt sana. Betul2 kat Matahari Mall (Tmn Dato' Harun). Red Bistro nama restoren tu. MACAM-MACAM ada! mmg terbaek la. Kak Norrah masak soto. Meletop uolls! smp ke harini pon duk terbayang2 lagi kesedapan soto tu.

Kat situ ada nasik campur, kalau nk yg goreng2 (tomyam) pun ada, fried ciken ada, dodol ada, durian crepe ada...eh, macam2 lah. Puas sangat hati makan kt situ.. ^_^

Semoga Kak Norrah + kuncu2nya dimurahkan lagi rezeki & lebih maju dan majuuuuuu..

Mekaseh kak, layan kami tip top! Sayang akak...muahhhhhhhhhhh!






soto termantop!




Abg Zul (laki kak norrah) gigih prepare soto

maks merah - sempena restoren merah katanya...haha


selamat maju jaya kak ^_^

meriah dgn makanan



popiah frozen pun ada...
apa2 korang nk order, bleh contact kak norrah :)
dia ada baking cake jugak. gifts pun dia ada buat..
serba boleh sungguh akak aku ni..ish

ptg2 kak norrah goreng cucur udang kt situ..beratur org nk beli. murah tul rezeki akak...



 
tu dia......montok sungguh durian crepe tu.
puas ati dpt mkn..gomok2. seketul tu RM3 je...





padat!


tokei kedei ;)






5 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Durian crepe pun ada!! kempunan rasa nak makan tu...

Lalink, jaga makan. Jangan main bedal jea!!

Azueriena Norash said...

wallaaaa....kalau pandai masak...harusslah bukak kedai kann...untung ler dpt kakak angkat tokey kedai kann..kann...mls masak tapau jerk...bleh dpt diskaun yer x...sedappnyer Crepe Doyann tuu i likeee

A.I said...

Lalink Abil,
x penah mkn lagi ye lalink? Ai pun baru rasa ni. mcm makan lempeng eskrim. hehehe...

Azue,
jauh le kedai tu beb. kalau dekat, mmg tetiap hari aku tapau ;P

fan said...

maks merah double i like

A.I said...

fan,
hye fan ^_^

klik klik (^_^)