22.1.13

::MELAWA::

22.1.13 

Camni le bila anak sume pompuan. Berjam2 dlm jamban. Udah le kencing berak pun ikut giliran. Dah siap, time tu lah pulak nk melawa...nak betulkan tudung la, nak betulkan rambut la, nk betulkan baju la..aduhai la anak2 dara ni..


berderet penuh sinki. ni belom masuk Along lagi ni...


menyempat je kannnnnn...




9 comments:

kucingorengemok said...

aku suka tudung pokedot anak ko, comel!

Kniedaz said...

haah la..tudung pokedot tu cantik

A.I said...

KOG & Kniedaz,
hahahaha...tudung tu jugak yg kowang nampak kannn? ^_____^

el said...

aku ada tudung polkodot tu..t aku wat n3 hahahahahahaha

Bibu Wilda said...

comel sangat!!!!

A.I said...

EL,
kennnnnnnnnnn...kita UP tudung polkadot! hahaha

Bibu,
comel mcm mak depa. kah kah kahhh

Puan Mimi said...

heheh comel je memasing amik port nak melawa kan.. dah namanya anak dara, mesti la nak rasa cun sebelum keluar toilet..

salam kenal ..

Abil Fikri Ahmad said...

Mengatakan anak2...mak budak2 tu pun apa kurangnya kalau bersolek, dari subuh sampai zohor baru selesai!! hahahaha...Lebiu lalinkkk...Mr Kman jgn jeles aa...

A.I said...

Puan Mimi,
Salam kenal :)
Itu le pasal. memasing nk nampak lawa bila kluar jamban. hehehe..

Lalink,
Fitnah tu! hohoho...ai tak yah bersolek sbb dah cantek jelitasawan semulajadi. kah kah kahhh...
Lebiu too lalink ^___^

klik klik (^_^)