26.3.13

::BABY BARU KAMI::

26.3.13 

BUKAN aku yg beranak. Celah mana lak nak aku sumbatkan baby kt pewot aku ni. huhuhu..sedey mak! tompang manja2 dgn baby org lain jelah gamaknye...Ahad haritu kami adik bradik ngan Datin Biah gi lawat anak baru Abg Long kt Nilai. Qaleesha namanya ^_____^ . Dah 5 org anak Abg Long, 2 lelaki & 3 pompuan. 


alololo....tetiknya dia. tp suara dia, mak oiii...tak padan dengan badan ;)
(mcm menurun mak sedara dia yg ni je. uhuk uhuk)

ni baby flexible. kau hulur botol dia sedut, hulur tetek pun dia sedut.
mkn pun tak padan dengan badan. kuat tul menyusu.

my hakak ipar ^_____^




6 comments:

tenku butang said...

owner blog ni dh ada 4 anak? mcm anak dara je?? waaa...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

fazilzura said...

dapp ooo gomol2 baby

Nurez Amani said...

kak boleh nak contact number akak tak? emel saya :nurezamani07@gmail.com

A.I said...

Tenku Butang,
^______^ Mekaseh

Jub,
Bau dia pun dap oooooo

Nurez,
Number akak kt blog mekap pun ada :)

MaRdHatILLah(Fatahiyyah) said...

salam kunjungan

A.I said...

Mardhatllah,
Salam ^_____^ Mekaseh..

klik klik (^_^)