12.3.13

::MAJLIS AQIQAH CUCU AKU::

12.3.13

SABTU pepagi lagi aku anak branak angkut si Iena anak branak & Datin Biah ke rumah kakak aku kt Subang. Kakak aku, Kak Ogy (side mak tua) baru dapat cucu. Maknanya, aku pun secara otomatiknya pun dah jadi nenek ^_____^ takpe cu, yg penting...nenek2 kau semua vouge2 belaka hokeyyy. hehe..


Nur Adzra Qairena
sangat comel!


makcik QiQin ;)

bacaan tahlil utk Arwah Abah...miss u so much!


marhaban


Datin Biah + Datin Aliyah dah jadi onyang ^___^

hihi, pak ngan mak pon kene renjis skali

meh nenek tepung tawar dia..
semoga Adzra menjadi anak yg solehah, amin..

Epi, anak lelaki Kak Ogy aku..

Datin Aliyah + Datin Biah
Luv u both, mak...

kami ^____^
(tak cukup korum ni. adik bradik aku side mak tua ada 5, side aku ada 6)

yg tudung pink ni le Kak Ogy...awet mudo kannnn? 
yg bestnya dulu, Kak Ogy & Datin Biah sesama mengandung. Kiranya si AJ/Ayoi dgn Epi adalah sebaya. 
heybat sungguh abah aku! anak ngan bini branak skali. heh heh

kami-kami yg tak brape nk boleh di bawak ke majlis.
abis porak peranda majlis org. aiyooo!!

 
ni mak dgn anak ye, sila percaya.
muahahahaha


     dah jadi nenek dah kau pompuan sengal...!

ni pun kakak aku, Kak Ila.
kowang tengok le anak2 lelaki dia besar camne. Dowang berjalan kat Alamanda haritu, kawan si Alip ingat yg akak aku tu awek dia. hehehe...




11 comments:

qaseh afida nadiah said...

Alhamdulillah...glad n proud to be a big family..kn kn kn...♡♥♡..yg penting nenek vogue de vass jelitass...gitewwww

fazilzura said...

wahhh tiut nye baby ...

kak mon dh jd nenek yew... x pe2 nenek vouge gituuuu

Atie said...

cute betul cucu kak ai nie....gewammmmmm nyer.....

Kniedaz said...

keluarga besar aman damai alhamdulillah

nome said...

hai nenek vogue! untung tol cucu ko dpt nenek sejelitas cam ko ni kak...esok2 bile cucu ko besar, sure dia pun tak ngaku ko nenek dia...ate cun bebenor :D

A.I said...

Qaseh Afida Nadiah,
Mmg meriah giler bila dpt berkumpul camni. cukup adik bradik je pon, ramainya mcm nk buat kenduri. hehe

Jub,
Nenek vouge kononnye...hahahaha

Atie,
cute mcm anak patong. aku pon geram. bulu kening dia yg mahal tu ;)

Kniedaz,
Alhamdullilah ^_____^

Nome,
melampau kau tau beb. Dia dah besar sok, mmg rupa nenek sungguh la aku. berkedut sana sini dah. kah kah kahhhhh...

nurul said...

mama baby tu pun cantiknye. muka bersih je. lawo menantu akak kak ai...

A.I said...

Nurul,
kan..? rasa mcm nk kunyah2 je dowang tu. hehe :)

Abil Fikri Ahmad said...

Nenek lalink !!!

ieda said...

esok bila cucu tu besar mesti dia tak berapa confident nak panggil nenek..hihi

A.I said...

Abil,
iye Atuk Lalinkkkkkkkk :P

Kak Ieda,
hehehe...dia dh besar sok, mmg ada rupa nenek sungguh le ai ni kak ;)

klik klik (^_^)