25.3.13

::MELAWAT MENANTU::

25.3.13 

SABTU ptg haritu kami anak branak & Idham (geng AJK si kaman) ke Hospital Selayang lawat Rashid. Bebudak skang takleh naik ke atas. Makanya, melepak le anak2 aku kt lobi bawah tu. Alahai..sayunya hati tengok Rashid. Kuat tul semangat dia. Rupanya masa memula di hantar ke hospital, tulang kaki dia 2 terjojol keluar dari kulit. Berkereot kaki dia. Terpaksa ditarik masa kt emergency. Menjerit2 lah dia tanggung sakit. huhuhu...tak dpt nk bayangkan :(

Tp Alhamdullilah, dek semangat dia yg kuat..dia dah semakin beransur pulih..Tp masa aku gi tu, dia demam..

tulang kaki yg patah 3, dah dimasukkan besi..

nak senyum tak boleh, muka ketat :)
kat dahi tu berjahit. Jahit pulak doc kata tak dpt nk cantik2 sgt sbb koyak teruk.
Tp syukur sesangat sbb belah dlm tak terjejas. dah beberapa kali scan nk confirmkan..nasib baik sungguh.

tersiat kulit anak menantu aku :( 
masa memula kene tu dia mengadu 'panas'. agaknya masa kt bawah kete tu panas kot kene ekzos..


Idham sampaikan sumbangan dari penduduk flet kt mak Rashid...

semoga rashid cepat2 sembuh ye nak...



5 comments:

Zana Nordin said...

aduhai kak...
tengok ariel kat kaki tu...ngeri aku kak oittt

takpelah..yg penting si rashid xde kecederaan dalaman ke apa....

Emy Omar said...

Alahai kak Aii..aku lak yang ngilu ha.kalau depan mata ni harus aku pitam ni kak..semoga budak tu cepat sembuh ye

Abil Fikri Ahmad said...

Syukur juga hero kita ni selamat walaupun cedera teruk..Kim Salam kat Hero tu yg lalink..

Ibu n Abah said...

Ai..
Walaupun menantu u.. Akak pun terasa mcm anak sendiri yg kena..
Sayu tgk kecederaan rashid...
Semuga segera sembuhnya

farrah said...

Kesiannya!!!! :( Tiba-tiba teringat masa saya accident dulu jugak :(:(:(

Saya dilanggar oleh motor masa lintas jalan. Serius tak nampak ada motor time tu. Saya berada di ICU selama 8-10 jam sebab membabitkan kepala. My left index finger pun masih belum fully recovered after the accident sebab patah :(

It's okay Rashid. Allah knows best!

klik klik (^_^)