27.3.13

::BLOG ANGAH (microtia girl)::

27.3.13

AKU dah longgokkan entry2 psl Angah dalam 1 blog baru khas utk dia. Senang la kalau org nak review criter pasal dia atau pengalaman pesakit microtia. Lagi2 pengalaman utk dapatkan alat pendengaran BAHA & telinga palsu VISTAFIX. Takdelah nnt bercampur2 dgn personal blog aku yg ala-ala sewel ni.

Segan aku haritu masa gi HUKM Prof kata kawan2 dia pun baca blog ni. Ada parents patient yg senasib dgn Angah pun baca gak. Mak oiiii...sib bek la kowang x pitam masa jumpa aku haritu kan? Hahahaha....segan mak tau ;P

Ok2.. nak tengok blog Angah tu boleh klik kat 




6 comments:

fazilzura said...

wah2.. angah siap ado blog special ..

alang2 tu kak , wat je la tuk along jgk

A.I said...

Jub,
Along punye takyah. cukup dah FB & Twitter dia bagai. hohoho...

Ibu n Abah said...

Glamer angah u....

Kniedaz said...

bagus juga ada blog lain..senang nak rujuk.kikiki....

ieda said...

one day angah boleh sambung update sendiri....would be nice to read her own feeling....
writing maknya pun best gak baca.

A.I said...

Akak,
Tenggelamlah mak dia lepas ni.. ;)

Kniedaz,
tuler..senang nk refer kan?

Kak Ieda,
ish, kalau dia yg update sendiri ke laut criternya nnt kak oii. K-pop sesaja ;P

klik klik (^_^)