19.3.13

::DISEBALIK TABIR WAWA KAWEN::

19.3.13 

Kemain siap ada disebalik tabir bagai. ha, kau ado? Wawa ni adik ipar kpd adik aku, Iena. Kenduri ni kat Bkt Beruntung. Dia amik pakej ngan AJ. Makanya, berkampung le kami anak branak kat sana. Tompang tido kt umah Iena je sbb dia duk kt area sana gak...



nikah ni si AJ yg mekapkan. pastu dia 'handover' wawa kat aku smp mlm. dia ngan abg kaman nk setting pelamin..
(Iena, wawa, aku nan jelitasawan & CT)


mak + iena tgh prepare jamuan lps nikah (kt masjid). iena masak kari hayam mkn ngan roti jala. MELETOP kesedapan uolls!


yg kepink ni Dillah, anak Iena :)


 
kusyuk sungguh pompuan baju itam tu..


amboiiii...tok kadi bukan main muda lagi kacak bergaya. heh heh..


Faizal (laki iena) yg nikahkan adik dia sendiri :)


halal dahhhhhh ^______^






fawza (anak iena) + aiman (anak CT)
dowang ni ngalahkan belangkas. rasa mcm nk aku kawenkan aje dowang berdua ni..hehe


sanding day :)






awok2 yg gedix :P






nak jugekkkkkkk ;P




org kuat gak ni...iena + CT


kami bersama2 mandor terheybat di donia.
Datin Biah.


pengantin lapok!


aummmmmmm!!

anak-anak daras. (yg kat belakang tu pun dara gak kewwww)


big bos dah keletihan... 

aku pon dah tersandar kt kusi. biar photoG selesaikan tugas dia. hohoho..


kemas! kemas!


Cik CT pemeriah majlis...hihi

balik ke rumah iena memasing berimpit2 mcm seludup pendatang asing. haha..
masam la bau kowang! isk


heybat tak hakak uolls?
kaki berlunjur time org mengangkut barang masuk ke butik.
heh heh heh...




~ Updated blog mekap. Bleh klik kat SINI




6 comments:

Abil Fikri Ahmad said...

Datin Sri biah ada saja di mana mana..Lalink, how are u todayyy?

A.I said...

Lalink Abil,
Haruslah dia ada dimana2. Datin tu kan org penting ;)
Ok, hari ni Ai sihat..

fazilzura said...

wakkakakaka AJ tu kalau lepas majlis sure berdengkur.. keletihan sgt le tu ..


wakaka kak , comel je ko pakai crown tu .. tingin la tu

A.I said...

Jub,
kannnnnnn...? mesti dia terpengsan lepas abis majlis. hehe..

Bibu Wilda said...

gamba 2nd last tu plaing tak bley blah ahhahaa..eh rindunya aku ngan ko and lain2 hermm aku sgt sibuk :(

A.I said...

Bibu,
merasa aku angkut pendatang asing! hehehe...
bz sungguh kau ye. aku pon windu kat kau. patut le senyap je. huhu

klik klik (^_^)