5.3.13

::KEGIGIHAN KAMI::

5.3.13 

Ini le kegigihan kami minggu lepas. Kowang bayangkanlah keletihan & ketidakcukupan tidur tu sampai buatkan muka aku bertukar menjadi langsuir. Keliwon tengok pun boleh lari lintang pukang! smalam pun aku kene sound ngan linda kt opis. Katanya muka aku mcm nenek kebayan. Laha sgt kau!! cisss....

Tp takpe, sume pun hepi sbb ni semua rezeki. Keep up the gud work AJ ^___^, semoga kau dimurahakan lagi rezeki k. Jgn risau, kami bersedia membantu. hehehe...13/3 ni ada jugak pakej kawen. Adik ipar si Iena punye. Ke Bukit Beruntung pulak kami nnt..



Datin Biah - the best mandor in the world! hehe

Laman Astaka, Titiwangsa KL

Ijam (anak ema) pun turun bantu skali.
letih2 pun sronok kan jam? dpt upah $___$

gigih sungguh kaman + faizal + ijam ^__^

yg 2 org ni pun gigih jugak - gigih memerhati. hihi
masa ni pinggang aku macam terbelah dua dah tau, dgn kaki kremnye bagai.
aku baru smp dari mekap client dinner kt purtrajaya. huhu

betulkan rantai lampu..

mak dicelah2 bungeeee

time ni mmg lawak giler. si AJ tetiba jadi gayat nk turun tangga!
time naik & buat keje ok, tp tetiba je tak reti cara nk turun. tangga pendek je pun AJ oiii.. hahaha

Ijam + Along yg membesar sama2. merasalah anak2 aku 'berabang' ;)
Ijam tua setahun je dari Along..
mlm tu kami balik rumah kul 12:30. Anak2 aku yg lain, aku tinggalkan dgn Ema (mak si Ijam)..

Pagi Ahadnya tu pepagi buta sebelum subuh aku dah bangun uruskan memacam. Berangkut anak branak pepagi tu ke Titiwangsa. Cicirkan Kaman dulu pastu gi ke Grand Sessons ngan Naimah, mekapkan pengantin.

huru hara bilik!! hohoho

pengantin lelaki ni anak kepada sepupu aku :)

mama sayanggggggggg kowang ketat2 ^____^

the pelamin :)




CT + Kembo Siang aku, Kak Ina.


Acar special yg mak masak...sodap uolls!

aku yg dah tak larat nk bukak mata. huhuhu...rasa nk pitam pun ada time ni. Panas yg amat!



Along, lps ni nnt boleh la kau bukak nursery. abis anak2 org dia angkut. Elok lak bebudak tu sume nk kat dia. Kene aku yg dokong, rasa mcm nk kunyah2 je dowang. geram! comel sgt!!


dowang ni tak boleh blah. giler romantik hokey. ngalahkan pengantin lak. hehehe
Aiman (anak CT) + Fawza (anak Iena)


Kak Ina + Iena + CT
elok la aku x letak gmbr aku kt sni. muka aku dah betul2 mcm langsuir hangus tau. macam dah kene sambar dek petir. Comot!!!




Abg Long anak branak pun dtg ^___^



kami ^___^
AJ + Naimah + AI + Kaman


lebiu so much mak!


Syafiq + Along
dowang ni pun membesar sesama. Shafiq ni anak Abg Long aku :)

Ina + Naimah

dowang ni madu ye. harap maklum. hahaha


kann...kene kuatkan 'jerebu' kt gmbr ni. kalau x, kowang pitam tengok muka aku. walaupun disisi skandal retis aku si Ujang Exist, muka tetap macam langsuir kene panah petir! muahahaha


nak jugakkk...takpe, mak rela nak.


majlis tak abis lagi, anak2 aku dah merengek2 nk main kasut roda. gi le nak oiii. main smp lengit2 kulit! huhu





BB mmg giler sempoi. dia carik port baek punye (blakang pelamin),
gentel bantal busuk & sedut 'ganja'.
tak pedulik dah org lain. hehe...




7 comments:

Iha Zaliza said...

fuyooo meriah gitu.. betul la kak AI mmg nampak pucat.. tapi takde la sampai nampak mcm nenek kebayan, huhu..

A.I said...

lha zaliza,
dlm gmbr mmg le tak nmpk jelas. kalau kau tgk face to face time tu, kompom kau pitam! hehehe

lieyalatif said...

terbaik la kak...anak beranak berganding bahu hah....nampak meriah majlis...serba serbi cantik...

ko mmg wanita serba boleh dan kuat semangat kak!!

A.I said...

Lieya,
hehehe...makeseh lieya yg cantek manes ^___^

ina kembo said...

muka mcam langsuir pun...kau tetap vouge...kembo...he..he.he..

A.I said...

Kak Ina,
mau tak vouge?? kita kan kembo. kene la vouge sesama. heh heh

kembo said...

yeee....wajib!!!kalau x ,sape nak vouge kan kita...ha..ha..ha...

klik klik (^_^)