1.3.13

::LAUK KENDURI TERBAEK::

1.3.13


SABTU lps aku ada job mekap kat Sg. Way. Aku gi ngan AJ sbb pengantin amik pakej mekap skali ngan baju. Nak tengok, kowang bleh gi kat blog mekap aku NI..

Biasanya kita gi kenduri kawen makan nasik minyak ngan lauk ayam masak merah kan? Tp kt kenduri tu, makanan dia adalah yg terbaek! Giler tamak aku amik nasik & lauk2 dia. Sampai si AJ punye kuang ajar, suh aku bukak baju uniform Cinta Aliah tu kononnye malu org tengok aku buruk lantak. Cisssss!!




tu dia..!
lemak cili api tulang ngan rebung, ayam panggang, gulai petai tempoyak..
dan mcm2 lagik.desert pun best. ada kek ceklat, ada kek carrot, ada buah, ada eskem, ada bubur, ada tapai.
e'eh, menetek-netek lak air liur aku terkenangkan makanan2 kt sana haritu ;P


pestime aku makan acar kulit limau. sodap gak. 
ha, ikan pekasam pun ada ye uolls.


big bos tengah pulun. elehhhh, pinggan dia pun menggunung jugak :P


hakak + hadik


pengantinnye...
baju ala2 tradisional. cantik kaler dia, soft je..



5 comments:

FARYN said...

kak...keji kau letak gambar ni
aku dah telan airliur dok tgk =_=

A.I said...

Faryn,
bab2 makan, mmg aku manusia yg paling keji. MUAHAHAHAHAHA..

Kniedaz said...

tengah kumpul air liur dalam molot...naseb baek tak nitik lg...saja je laaaaa

A.I said...

Kniedaz,
kumpul2...telan je beb! hehe

Bibu Wilda said...

sedapnya!!!!!!! mana nak jumpa lauk kenduri sedap camni!

klik klik (^_^)