14.3.13

::ROCK OO!::

14.3.13

Ahad haritu berangkut aku anak baranak skali ngan anak si Ema, Echa gi tengok wayang kat Festival City. Mall ni betul2 seberang jalan opis aku. Saje nk tunjuk kt anak2, tempat biasa aku lepak2 time lunch. Tp idak le hari2 aku ke sana :P


klakar giler citer ni..! putus urat kentut aku gelak.
an..an..ha..an


berderet anak2 kau pompuan! haha

aku dah order kete ni sebijik. senang speed gi keje. kau mampu?

mak + anak yg sungguh gedik


apa pesen la pulak ni...ikut jelah ;)

makan papa roti..

ketua rombongan 
^_____^




6 comments:

kakngah said...

along dh lg tggi dr ko...

Kniedaz said...

Awww...sweet la korang ni...along lebih tinggi dari mak...macam kawan2 je

fazilzura said...

kak .. tingi nye along

ieda said...

dah lama tak tengok wayang..huhu
budak kecik ni takut bunyi2 yg terlebih kuat.nk bawa masuk panggung pun rasa tak confident.nak tinggal kesian plk....dilema sungguh.

kissz said...

Macam anak dara kak ai nihhh
Kalah cik ton tau hahahah

A.I said...

Kakngah,
Mmg ngah..aku mmg haramkan dia pakai kasut tinggi bila kluar ngan aku. kalau dia x pakai kasut pun, mmg nampak sgt aku kemetot ;P

Kniedaz,
kannnnnnnnn...anak lagi over xpose dari mak ni. camno? hehe

Jub,
dia mmg tinggi wei. tp takde isi. keding je (mcm aku dulu2) ngeee

Kak Ieda,
hahaha...ku di dalam dilema.

Kissz,
kalah cik ton kata kauuuu! hehehehe...



klik klik (^_^)