28.4.13

::MEMACAM HAL::

28.4.13

Lama gak aku tak update blog ni. Rabu haritu aku dah start tak sihat. Tp mengigih gak la bawak angah gi check up kt HUKM nu. Aku mintak bukakkan skali besi penyangkut telinga palsu dia. Dari tak guna, baik buka je, senang aku nk cuci abudment tu. Khamis tu aku demam. So, tak masuk keje la aku. Jumaat tu pun sama. Tak sihat lagi badan. Khamis mlm tu aku langsung x dpt nk tido. Pagi dlm kul 3 lebih aku dpt call dari mak kata pak sedara aku (adik kpd arwah abah) meninggal. Makanya, Jumaat tu ke Cheras la kami ziarah arwah. Kebetulan, Abah adik bradik semua meninggal hari Jumaat. Penghulu hari...Alhamdullilah..

Harini pulak aku anak branak hangus hangit dek bahang panas kt padang Bt 16 td. Ada hari sukan Tadika Pasti peringkat kawasan Selayang. Tak dpt duk kt bwh khemah, makanya berhangus hangusan la kami duk kt tepi2 padang tu je. huhuhu...sakit kulit muka aku ni. ngalahkan balik dari pantai :P, yg tu nnt2 la aku update ye..

Esok aku tak masuk lagi opis, nak ke hospital selayang lak ada check up. Ntah apa pulak yg doc bebelkan aku ni nnt. hohoho...tadah jelah tinga dengar ^____^ (ni kalau kt company lain, kompom aku dah kene buang keje kot. seminggu brape hari je keje. memanjang je kau tenat pompuan!)



bagi budak hantu raye ni mkn dulu...


mak oiii...ntah nape la pagi tu semua jln jem giler tapir!
atas tu mrr2, pun jem. makanya, aku ikut jelah jln biasa...jalan kuching


sedap kau tido ye ngah...


disebabkan smp lewat, merasalah kau situ menunggu turn lama. huhuhu..


besi utk sangkut telinga palsu tu le yg aku mintak buka dulu buat sementara waktu ni..


ha..baru le senang skit aku nk mencuci ;)


tghari tu sempat lagi aku berpoya2 ngan geng2 lesbo aku kt Chillis KLCC


tukang belanje makan ^___^



5 comments:

Marina Monroe @Nanie said...

Innalillahiwainailaihirojium
Alfatihah, Takziah utk ahli keluarga arwah.

Take care Ai, pesanan dari auntie juga seorang pesakit..hik3x

Ibu n Abah said...

Sama seperti pesanan kak Nanie...
Take care...
kita bertiga sama-sama pesakit...
bila sakit kena makan ubat..
dengar nasihat doktor...
ekekekekekkee
(jangan jadi macam akak dok melawan doktor selalu...)

A.I said...

Auntie Nani + Akak,
Pesanan penaja dari sesama pesakit. hehehe...mekaseh. Cayunk uolls!

Akak, ai pun antara pesakit yg degil jugak :P

Akma said...

perghh, makan tak ajak dahh :|

A.I said...

Akma,
tu namanya makan tak henggat donia! hahaha...

klik klik (^_^)