15.4.13

::TEMBAK MENEMBAK DI BLAKANG OPIS::

15.4.13

Minggu lps, ntah hari apa tak ingat aku..ada aksi terjun & tembak menembak kt blakang opis. Sibok la aku nk ngintai. Pompuan kepochi kata kau :P harus la sibok.

hihi..sebenornya takde apa pun, org shooting aje. Opis aku ni sebangunan dgn Skop Production. Mmg dah biasa dowang shoot kat area sini. Nak save budget kot. Tak yah nak g shoot jejauh...

pompuan kepochi :P

susun2 kotak dulu..

ntah citer apa ntah...citer yg polis2 tu kot.
bertahun2 tak habis2 citer tu ye...isk



ha...terjun dah!

tertonggeng kau situ! muahahaha...

e'eh...men campak2 je pistol ;)


 

10 comments:

Bibu Wilda said...

hahah untong lee leh tgk adegan stunt

mama ila said...

wahhhh..diaorg tgh shooting yer..hehehe...mesti seronok tgk kann...

lieyalatif said...

Wahhh best la kak dpt tgk org shooting...mesti selalu ko teserempak dgn retis kan kak

Ibu n Abah said...

Patut ai masuk dlm scene tu...
Boleh femes.....

Kniedaz said...

Selalu la jumpa retis ye...hehe

A.I said...

Bibu,
untung sgt le ni..jadi penyibuk. hehe

mama ila,
dowang mmg dh biasa shooting kt area2 ni. dato' kudukut nk kluarkan bajet. hahaha

lieya,
mmg dah biasa..tp retis2 dia yg tu jelah jugaklah. muka yg sama sepanjang zaman. hehehe

Akak,
Kalau ai yg masuk scene tu mmg nanges la retis2 lain. ai overshadow dowang. muahahaha...

Kniedaz,
retis yg dh biasa jumpa aku. kah kah kahhhhhh..

fan said...

kalau aku jadi direktor mesti aku panggil kau berlakon hikhikhik

A.I said...

fan,
kannnnn...kau nak suruh aku terjun jugak la tu ;P

Emy Omar said...

Terjun atas kotak dari tingkat brp tu kak??Syok la dapat cuci mata kak Aii hihihi

A.I said...

Emy,
Elehhh, tingkat 2 je pon. tp tang cuci mata yg penting tu. Ahak..ahak!

klik klik (^_^)