9.4.13

::TENGOK BABY @SEREMBAN::

9.4.13

AHAD haritu kami anak branak ngan family si Linda gebus ke Seremban, lawat baby baru x-ofismate aku, Ana. Dah bertahun2 kami x berjumpa. Dia laki bini kawan kami dari dulu kala lagi. Skang diorang dah berjaya. Murah sungguh rezeki...


bergelimpangan


membontoti kete linda..


kami with the baby tetik (aku x ingat nama dia) hehehe


yeayyy!! dapat sorang satu baby ^___^
yg aku pegang tu anak adik si Ana, baru 3 bulan..tp bosa badan eyh. hihi


alolooooo




kene hurung ngan anak2 aku


along, kau mmg ada ciri-ciri keibuan sungguh... ;)


BB kaco budak...ish


dh mcm nursery ha..


bukak pintu dapor nampak org men golf. ha, kau mampu??


kenyang aku anak branak tghari tu dpt mkn nasik hayam ^___^
eh, kantoi si Linda duk dating ngan Li (laki ana) ngadap padang golf.
muahahahahaha




..berjaya dah kau Li.
Alhamdullilah..


kami the mak-mak dara ^_^


tenggelam tuan rumah! 
gambar penoh ngan anak2 si pompuan sengal tu aje.
muahahahahaha



4 comments:

Kniedaz said...

haritu pun kami tengok baby..geram je kan tengok baby tecik hehe

fazilzura said...

along nk bby lg tu ...meh tlg jga amni gebus ni

Abil Fikri Ahmad said...

Oii Lalink!! turun seremban diam diam jea?!! Nak kena rotan ni!!

A.I said...

Kniedaz,
aku suka bau baby. sedap sgt smp rasa nak geget2..!

Jub,
Meh sni bagi kami jaga amni, esok lusa aku courierkan blk kt kau :P

Abil Lalink,
baik simpan balik rotan tu! hehehe...ai pegi kejap je. lagi pun takmo le kacau lalink. next time hokey...jgn majuk ye. buchuk2 lalinkkkkkkk ^_____^

klik klik (^_^)