19.4.13

::SORE PETIR & TARING LANGSUIR::

19.4.13 

Aku ada account KEEK tau? tau? tauuuuuuu?? hahaha...tapi yg hauknye tu, aku takde enpon canggih manggih mcm kowang semua. Tak boleh nk donlod pun application Keek tu. Yg klakar tu (klakar kew?) ada lak yg memfollow. apa yg kau dpt follow aku ni wei? kosong je Keek aku tu. Aku sibok duk tengok keek org & retis2 aje. Pastu ada lak yg merengek, tingin nk dengar suara aku. Yelah, biasa kowang baca je apa yg aku tulis ni kan? Dah aku kabokan, suara aku ni mcm petir..kowang tak caye. Ha, amik kau! Bukan suara je aku bagi, dengan taring2 skali! muahahahaha...langsuir sangat kau kak ai oiiiiii!! 

Kowang tau aku guna apa tepek video kt Keek tu? tau? tauuuuu? aku suh si linda gebus pegangkan camera aku, pastu transfer masuk pc, pastu import lak masuk keek. Ha, gigih tak gigih hakak kowang ni?? adoyai..hauk sgt aku ni tau! 

(sila jgn pitam tengok taring aku tu ye....)






NOTA BONTOT KUALI: weiiii...! mlm tadi aku dah try upload semula Keek tu kt enpon cabok aku. akhirnya menjadi jugak uolls! gigih sgt kan? tp mcm payah gak sbb masa rakam tu tak dpt nk tengok screen mcm kowang. enpon aku ada camera kt blakang je. tp gasak la kan? yg fenting...Kak Ai hado! ngeh ngeh ngeh.. 


15 comments:

kakngah said...

jgnkan keek, instagram, malah tweeter pun aku takdo hahaha!!

A.I said...

kakngah,
instagram & tweeter, aku pon tak hado ngah oiii!! hahaha...

anna hashim said...

sama la kita kak
hp x canggih..hahahahaaa moh le kita tgk retis je ber keek :-) hehheheee

FARYN said...

nak dgr lagi clear sila call kak ai..
hahahaa

Zara Zainudin said...

kak.. muke macam ada iras ayu raudhah la..

nurul said...

sore kak ai pun macam ayu raudhah je Zara..=)

fika79 said...

Tiba2 rasa cam ayu raudhah la..

A.I said...

Anna,
Dah boleh dah guna enpon sendal pintu ni. tp dah benda lain lak yg hang. huhu..

Faryn,
hahahahahaha...pitam kene patah petir uolls!!

Zara, Nurul & Fika,
What???!! kowang adalah org yg ke 800juta (nmpk sgt menipunye) yg ckp muka aku iras ayu raudah. ni kalau ayu raudah dpt tau, mau diludahnye aku! muka pompuan senget mcm aku ni serupa dia? kah kah kahhhhhhh

Bibu Wilda said...

sore kontrol tu ye adik2..jika berdepan ngan sebenarnya mau korang fengsan 8 kali hahahah...eh aku tatau keek ni ape..hp canggih tapi aku tetinggal gak ni hahaha

abeyzul KL said...

ni AYU REDAH nama nye ni kak ai oiiii

A.I said...

Bibu,
kennnnnn...dowang tak tau lagi mana dtgnye bunyik guruh petir ngan kilat!! kah kah kahhhhh

Abeyzul,
wakakakakakakaka....setuju sgt ngan kau! REDAH katanyerrrrr...!

Kniedaz said...

Aww...xdr la macam petir..saja je kata camtu...saya xde keek lg pon...

A.I said...

Kniedaz,
lorrr....kau tak caye ye? meh dtg jmp aku. kalau borak kt kedai mkn, sah2 sore aku je yg timbul! hahahaha...

La Cocca Di Papa' said...

akak cantik la okey...
kdg2 nampak mcm ayu raudhah/ datin norjuma

A.I said...

La Cocca Di Papa',
Ya Allah kowang ni....pitam 14 kali dah aku ni. rasa mcm nk tercirit pun ada. cantik mcm dowang ke aku yg berkerak ni? kah kah kahhhhh

klik klik (^_^)