8.2.10

::ENGAGEMENT UYUN_060110::



~ CINTA ALIAH WEDDING GALLERY ~

Enggagement Uyun

06-02-2010

Bukit Sentosa, Rawang


Makeup by A.I Cinta



Uyun request makeup yg lite + soft.
Walau pon kulit muka Uyun ada sedikit masalah,
tp mudah untuk dimakeover.
Sangat cute!!

Risau sungguh dia takot kalau2 aku takleh nk cover pimples dia tu.
Jangan riso, akan aku mandrem supaya pimples tu 'menyorok'.
menjadi kan? ekekekekekeke...


Tarra!!
trus jadik licin cam telor ayam.
ngeeeeeeeeeee


sweet...





pelamin yg sangat sweet..
sesuai dengan tema ala-ala english garden
backdrop ni Mak Long Uyun yg sponsor.
cantikkan?


kek pon cantik..




DISEBALIK TABIR MAKEOVER UYUN (^_^)


aku? kompom kecoh! kahhhhhh

pestime jumpa. tp mcm dah lama kenal.
agaknya sbb dia + geng dah biasa baca blog aku ni,
so..sume dowang tau. ngeeeeee..

aksi lesbo mengediks


kontrol ayu plak


cute je Uyun ni tau..baik budaknya

(harus kembang bontot kau kan?
musti dak Rina gelakkan kau ;P)


maceh Na, temankan aku (^_^)


my assistants of the day ;P


me + Rina

Rina ni opismate terbaek si uyun.
kecoh sungguh ini fomfuan,
sama je gedik ngan aku, muahahahahaha

sronok dpt jumpa ngan silent readers ni.
Bebek pon dowang kenal ooo..dasyatttttt!

(OMG! tangan aku..
itu bukti aku adalah seorang fomfuan yg maha gigih)
lalalalalalalala


harap lps ni dpt la kita laga2 tetek lagi kan?
kau banje aku tau..
;P





MEKASEH atas layanan yg sangat baik dari Uyun + family. Siap tapaukan nasi sbb kami x sempat nk makan kat sana. Nak gi amik Along kt skolah pulak. Semua kengkawan + sedara mara uyun pon baik2 belaka. Mekaseh sesangat sebab bagi akak kepercayaan tepek mekap kat muka kau yg chumel tu..Akak gumbira bila Uyun puas ati ngan mekap tu.

Semoga Uyun + tunang akan kekal bahagia hingga ke jinjang pelamin + hingga ke hujung nyawa. amin...



Ptg masa aku rehat2 kt umah Iena, dapat sms dari Uyun:


"Kak Ai, tq tau, rmai ckp makeup lawa,
nikah n snding cnfirm amek akak tau, -uyun-"




27 comments:

ayoi said...

kan kelas mak hayam....clap clap clap!!!!!

el said...

hahahaha tgn tu x leh bla..keje kuat eh...
a'ah licin cam telur aku tgk..kelasss u

eLYies said...

cantiknya kak ai make up...

nanti ader function ke dinner ke. boleh la upah kak ai yer...

rina_277 said...
This comment has been removed by the author.
Rina277 said...

Ai syg bucuk bacin..sodap tgn ko je nk taip kan..namo den RINA bkn Zira..tue namo anak jiran den laa..ha ni satu opis jantan betina tgh duk ngadap pc aku baca entry ko sambil gelak cam syaiton tau..i loike..

A.I said...

AYOI,
MAK MMG KELAS NYAH!! TEPOK BONTOT!

EL,
KAN? TANGAN ITU BUKTI SOHEH..kahhh

YIES,
SPESIAL DISKAUN UTK KAU NNT. ngeeeeee

RINA,
kahhhhhhhhhhhhh...RINA KE WEI? AKU DAH TUKO. SORIIIIIIIIII..AKU LUPA LA WEI. muahahahahaha..

ratna said...

mmg cantik.. pengantin dia pun cantik.. sgt sweet..

Natasha said...

nice make up...... cantik.... sesuai dgn baju & hantaran dia yg sgt sweet

A.I said...

RATNA,
DIA PON DAH MMG CHUMEL..(^_^)

NATASHA,
PELAMIN + HANTARAN DIA MMG SWEET.. :)

emma...bukan nama sebenar said...

wahhh cantek sgt akak make up!

JaJa'Z said...

siyessss lawa AI...kalau la kita ni dok dekat2..nak je buat makeover ngan photoshoot skali..ala2 berangan gojes kejap..hehhe

☆ lieya latif ☆ said...

cantik giler kak...mmg marbelesssssssssssssssssssssssss...... tahniah kak...tahniah !!

nome said...

cantek!!! kelas make up ko kak ai...sure ko kembang sejamban....kan? kan? thumbz up tuk ko!

mYpRecious said...

holoh2 comel la akak mekap..

terus jadik mulus tulus je muke..

clap clap..

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

kelasss ko makeup eh... malatop

A.I said...

MACEHHHHHHHHHHH (^_^)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah dia siap nak booking lagi untuk kawin nnt...pe pun mmg cantik la kak...segala jerawat tu hilang..kagum hihihihi

MUMMYMUJID said...

mak oi cantik nyer....plamin dia cute gak cam tuan

Cinta Hatiku said...

nak gak la suruh ai makeover kite..tuk wedding adik ipar..ekekeke..

A.I said...

MACEH ATAS PUJIAN TU YE KOWANG. LAGI MEMBAKAR SEMANGAT AKU NIH. ekekeke

CINTA HATIKU,
BOLEH JE WEI. CONTACT AKU BILA KAU NK TAU. JGN NNT PANTEN NANGIS GULING2 PLAK TGK KAU LAGI HEBAT DARI DIA. HOW? ekekekekeke...

Hazey said...

wah mantap, aizah make up... zah nak tanya kalau makeup dinner mahal tak?

A.I said...

HAZEY,
MEKAP DINNER UTK SORANG RM100. TP KALAU LEBIH DARI 2 ORG, DAPAT DISKAUN SORANG CAJ RM80 AJE. (^_^)

aini honey said...

aka oiii
cantik sgt make up
natural jer
i like!

A.I said...

AINI,
AINI oiiiiiiii, MACEH (^_^)

Fiza Nordin said...

caiyok besan...sgt santek menawan perantin tu ko kijekan...

pelamin dia pun santek gak besan...suker aku nengoknyeee

Rina277 said...

alahai dak ai ni..apo la kono ko syg oii..ko perati balik date engagement uyun tue..bkn bln 1 la bln 2 daa..patot baca mcm x best jer..yennadey aci..hehe..

A.I said...

RINA,
SAH!!! AKU MABOK! kahhhhhhhhhhh

klik klik (^_^)