20.2.10

::MEMBIZI & MENJAKUN::


SEMALAM
kt opis dari pagi smp ke petang bizi nk mampos! Banyak document nk di sort out. Nak dihantar ke Putrajaya. Kencing pon aku tahan. Amik masa 10mnt je makan. Langsung cancel niat aku nk tido lunch time tu. huhuhu...smp lupa aku nk amik gambar, bukti betapa bznya aku smalam. Duk tertonggeng, berlunjur, terkangkang! Ngan bos2 skali dtg tlg kt tmpt aku. Miahahahahaha...

Dah siap sume document + drawing tu nk kene hantar ke Putrajaya pulak. Makanya smalam la pestime aku gi putrajaya area pusat pentadbiran tu. Sebelom ni ada la sekali aku smp sana. Lepak kat taman ngan anak2. Tp smalam kiranya pestime la aku smp kat pejabat client aku. Company aku ni deal ngan gomen. KKM + KPM..

Disebabkan kebizian yg tahap melampau smalam, aku telan 2 bijik dadah! Ha..amik kau giler meroyan aku. Kalau tak mkn, kompom ptg tu nk driver pon aku tak boleh sbb musti badan & kepala rasa sakit. Mcm biasalah, kalau smalam aku telah dadah tu, harini musti aku jd x sihat. Rasa sakit smalam akan aku rasa berganda harini. huhuhu...

Aku + ezlie + kak lina (dowang ni pojek manager kat opis aku), sesama kami konvoi ngan kete memasing gi sana. Doc sume duk dlm kete aku. Wahhhhh, rasa xcited plak. Almaklumla, aku kan spesis jakun?

Bleh plak lepas siap angkut doc sume turun dari kete, aku dengar ada org terjerit2 sebut nama aku. 'kak ai!' 'kak ai!'. ha...sudah..hohoho...blogger la wei. kui kui kui. Tak pasal2 kami buat adegan laga2 tetek kat situ. Sronok dpt jumpa kau SHIMA. Len kali kita jumpa lagi ye. Cam lawak plak bila aku tanye dia camne dia bleh tau aku ada kt situ, dia kata dia cam cik kia aku! kahhhhhhhhhhh..cik kia yg kau cam? konpiden je kau pekik2 nama aku kan? buatnya kete org len camne? miahahahahahaha...(kalau ada si lieya comey lotey tu musti lagi gamat ni!) ngeeeeeee..


ai yg sememangnya poyo.
(pakai spek $5 + tudung yg tak laku)

ni aku drive dlm keadaan khayal ni.
mcm bawak atas angin je rasa.
bahaya kan? tp nk wat camne?
kalau aku x telan dadah tu nnt aku rasa sakit ;P


mengekor bontot kete kak lina.
takut sesat. mau smp ke melaka aku nnt!


yeay!
dah smp putrajaya...




dekat2 je opis kat pusat pentadbiran ni..
KKM + KPM sume berlonggok kat situ..

AJ, kat sni le HQ kau! ngeeeeeeee


bebudak KKM musti ada yg kenal ngan mamat ni kan?
dia ni PM aku (^_^)


ini pon PM gak, kak lina (^_^)


dia ni pulak DC ngok ngek kt opis aku.
pompuan ni mmg sengal.
kecoh je lebey!
hakkkkkkkkkk tuih!


sronok kau kan? ekekekekeke..

(pasan tak aku ngan kak lina pakai tshirt baru opis)
lalalalalalalalala




6 comments:

shimazahar said...

hahahahahahahaa.. gila lawak semalam.. macam orang apa dah aku terjerit-jerit depan opis.. tak pernah aku wat pe'el cam tu kak.. hhahahahha.. nie orang nak tanya.. yang ko g nyorok belakang cik kia tu apasal.. hahahahahah.....

first bila orang kuar lobby orang nampak ezli.. sekali tu tetiba ternampak laaak cik kia ko kak.. apa lagi sah-sah laaa ko ader kan...

gila kurus ko kak.. macam anak dara dah orang tengok.. JELOUSS arrr.... patut laa pakcik kaman sayang ko kak... ko nie happy jer kan.. hahahahaha....

tu arrr.. smlm ym dgn lieya .. org cakap jumpa akak.. terkejut dia.. tak sempat nak snap-snap gambor.. kelam kabut nak balik....

eh. kak len kali kalau ezli suh ko hantar dokumen lagi.. ko roger ek. kak.. leh orang banje makan.. kat anjung.. heheheheheheh

A.I said...

SHIMA
muahahahaha, MMG LAWAK LA SMALAM. DAH LE LPS LELAGA TETEK BLEH BLAH GITU JE. DAH LE AKU TGH HIGH. AKU BLEH INGAT2 LUPA ADA KE AKU BABAI KAU KE IDAK. ngeeeee...

HA, LPS NI KALAU AKU GI SANA LAGI..KOMPOM KAU KENE BANJE AKU MAKAN TAU. GILER JAKUN AKU SMALAM KT SANA WEI..KEH KEH

A.I said...

EH, LUPA AKU NK CKP APESAL AKU NYOROK BLAKANG CIK KIA TU. ALA KAU NI...AKU KAN PENYEGAN ORGNYE (leh caye ke ni) kahhhhhhhh

shimazahar said...

hahahahahah... kak ko BABAI orang laaa kak.. ko jangan risau..kalau ko tak BABAI pun orang tak cakap yang akak tu SOMBONG.. hahahahahah

yer CIK PUAN AIZAH KAMAN MMG SEORANG YANG PENYEGAN.. hahahahakahaakkk

green apple said...

spec alex yong okkkkk

A.I said...

SHIMA,
YE..AKU ADALAH TERSANGAT 'PENYEGAN'! kannnnnnnnnnnnnn? ;P

DI,
KAU ADO? lalalalalalala...

klik klik (^_^)