8.2.10

::TAG MERABAN::


NAK
jugak kau tag aku kan
Loi? Sib bek la aku TERrajin plak nk jawab. meh layan tag dari mamat kronik ni. (mamat ke?) ;P


1) where is your cell phone?
kat dalam bekas letak pensil meja opis aku ni..



2) relationship?

aku berscandal ngan laki aku je. takde jantan lain yg aku berahi. tahun ni masok 12 tahun dah aku kawen ngan en. kaman azaha.


3) your hair?

Itam ikal mayang


4) work?

jaga document kt opis.



5) your sisters?

ada 1 belah mak biah, lagi 3 belah mak tua



6) your favorite thing?

apa yek? aku suka bila time DAPAT relax tengok tv lelagi chanel AXN + Hallmark.



7) your dream last night?

tak hengat plak aku mimpi apa..rasanya cam takde mimpi kot sbb kepala aku pening. tido mampos!



8) your favorite drink?
ais kosong. heaven!



9) your dream car?

erk...alamak. takde la. kete skang ni pon dah selesa. syukurr...



10) your shoes?

ikut sesedap kaki aku nk sarong. kadang tu pakai sandle RM5 je dtg keje.



11) your fears?

aku mati awal. sbb tak tau camne keadaan laki aku nk handle anak2 + perbelanjaan dowang...huhuhu


12) what do you want to be in 10 years?

seorang yg masih berbuah pinggang (^_^)


13) who did you hang out with last weekend?

ngan adik aku, Iena


14) what are you not good at?

kawal perasaan. aku ni sebenornya cepat marah + cepat kesian. camno tu?



15) one of your wish list items?

telinga Angah + umah teres utk keselesaan anak2 aku..



16) where you grew up?

kat Kg Nakhoda + Selayang


17) last thing you did?

korek idong, pehtu campak taik idong tu kat tong sampah (tp terkena plak kat sandle aku). aiyooo!



18) what are you wearing?

baju cutting ikut body ala ramlah ram kaler tekois + skit labuh kaler itam.


19) what aren’t you wearing?

baju yg lobos2. nnt lagi nampak aku sekeping ;P



20) your pet?

anak2 ayam 4 ekor kt umah. hihihi, takde la. aku takde pet. pepet ade. erk!



21) your computer?

ntah apa brand kat umah tu pon aku tak tau. lalalalalala


22) your life?

kadang hepi + kadang tension. huhuhu



23) missing?

rindu kat arwah baba dgn arwah nenek (jawapan yg sama ngan
ayoi the kroniks)


24) what are you thinking about right now?

nk baring...biasalah aku, petang2 gini adalah time tenat badan + kepala aku..bateri low
:(


25) your car?
cik kia carens



26) your kitchen?

cinonet je...


27) your favorite color?

black + white + ceklat + pastel



28) last time you laughed?
tadi masa hepi dpt makan kepsi free. ngeeeeeee


29) last time you cried?

mlm tadi. tension sbb rasa letih ngan idop. aiyooooo, bleh ke camtu?


30) love?

love ngan laki + anak2 + family + kengkawan


31) so who wants to share their ONEs?? How about?

apa soklan kau ni? tak paham aku!



5 orang yang aku pilih buat tag ini ialah :

ABG LONG

IENA
KAK JIJAH

EMA

ANA (jiran tkt 2)






4 comments:

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hahahhaha
ko sgt kuat

Jiey^Mien said...

seb baik tak kena..
dh berlambak dh hutang tag jiey neh..
tak terbuat..
:P

ita cutevirus said...

17) last thing you did?
korek idong, pehtu campak taik idong tu kat tong sampah (tp terkena plak kat sandle aku). aiyooo!



kuang kuang kuang... kene samak la sandle tu nanti...

A.I said...

TINIE,
KUAT APA WEI? ;P

JIEY,
SIB KAU BAEK..AKU SEBENORNYA PON MALAS NK JWB TAG2 NI. NASIB LA YG ADIK SENGAL AKU NI KASI SIMPLE PUUNYE. ngeeeee

ITA,
DAH SIAP SAMAK ;P

klik klik (^_^)