15.10.10

::JOM MEMBELI SAMBIL BERAMAL::

Ingat tak lagi ngan YANIE yg penah aku tepekkan criter dia kt sni? Sekarang ni condition dia makin lemah. Baru2 ni anak dia pon sama x sihat. Sedih aku tengok :( Memacam dugaan hidup kita kt atas dunia ni kan? Mcmana pon kene hadapinya jugak.. Walaupon Yanie sakit teruk camni, tp dia tak mintak bantuan semata2. Dia tetap berusaha mencarik jalan utk sesuap nasik & perbelanjaan anak2 skolah. Tu blom masok ngan caj perubatan dia lagi. Aduhhhh...berat sungguh ujian kau Yanie. Takde apa yg termampu akak bantu, dengan cara ni aje..Insyaallah, semoga semua usaha Yanie tu akan mendapat keberkatan dari Allah. Semoga Tuhan turunkan rezeki utk kau anak branak, diringankan sakit & diberi kesihatan yg baik. amin...amin..amin..

YANIE ada jual memacam kt blog dia. Ada kerepek2, kopok2, dodol, lepok doyan. Tudung bawal pon ada, telekung, toto..kowang tengok la sendiri. Segala details pembelian ada kt tepi blog dia. Apa2 pertanyaan bleh email/call dia terus..








AYOH!! KITA BERSOPIN SAMBIL BERAMAL..



7 comments:

fazilzura said...

dia sakit pe kak ?
insyallah ada rezeki tuk dia... moge2 cepat2 dia sembuh

el said...

anak dia plak sakit eh..semoga kak yanie tabah n kuat semgt...doakan yg terbaik tuk kak yanie sekeluarga

A.I said...

ZURA,
MEMACAM SAKIT DIA JUB. SARAF, USUS NIPIS, ANEMIA KRONIK..SUAMI LAK TAKDE. MMG KESIAN SGT NGAN DIA :(

EL,
A'AH, HARITU SI AIMAN DEMAM PANAS. DUK SKALI NGAN DIA KT SPITAL..

Softtouch [Hanim] said...

nnti sy terjah blog dia..bagus dia kak ai wpun sakit dia tetap nk buat2 keje meniaga nie..semangat dia kuat

A.I said...

HANIM,
TU SBB AKU KAGOM GILER NGAN DIA! DIA MMG KUAT SEMANGAT...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya allah speechless....klu kita rasa dugaan kita teruk..sebenarnya ada lagi insan yang lagi teruk dugaan dia kan..huhuhuhu

A.I said...

IEDA PEPEL,
KAN? BETOL TAU. KALAU KITA RASA HIDUP KITA SUSAH, SEBENORNYA ADA ORG YG LAGI SUSAH DARI KITA! :(

klik klik (^_^)