11.10.10

::KEMALANGAN NGERI 10.10.10::

YA ALLAH!! sedih betol tengok ulasan dari family2 mangsa kemalangan ngeri kat PLUS Simpang Ampat tadi (-_-). Ada 2 org mangsa yg nak kawen, tp rasanya mmg terpaksa kene tangguh. Sayunye hati... tempat accident tu betol2 laluan nk kuar tol gi umah mak kt Alor Gajah. Tuler kan, Ajal maut ni takleh nk agak. Elok2 tgh drive, tetiba ada bas yg himpap kereta. Adohai...mmg tak sempat nk wat apa.

Takziah & Al~Fatihah kepada semua mangsa...







10 comments:

@yu said...

semalam nasib laki sy xbalik awal sikit... kalau x ntah apa la yang dah jadi... laki saya smpai kat tol tu ngam2 kul 7.00 p.m.. ngeri sangat, sedih pon ada...

Ciklinn said...

sangat ngeri kan kak... x larat aku tengok..

A.I said...

AYU,
huhu..MMG SEDEY. ADUH..SIB BEK LA LAKI KAU TERSELAMAT.MINTAK DIJAUHKAN LA..isk..

CIKLINN,
MMG NGERI. SEDIH LA TGK KELUARGA MANGSA ;(
(cantik gmbr pofile kau ciklinn..)

ILA HAFIZ said...

innalillahiwaiinailaihirajiun. sgtla ngeri tgk keadaan jenazah..:(

deaf-angel said...

bila aku dengar je kat tv3, aku cuba imegin cammana bleh 5 kenderaan?
rupanya bas dah melambung dari lagi satu arah.

aku dalam hati cakap ' it could have been me inside the bus '

kakngah said...

sayu aku tgk gambar tu...

A.I said...

ILA,
KESIAN KAN? :(

DEAF-ANGLE,
AKU SERIAU GAK SBB MAK AKU RAJIN ULANG ALIK BKL MELAKA-KL. aduhhh..TAKLEH AKU BAYANGKAN...

KAKNGAH,
MMG SEDEY WEI..

Softtouch [Hanim] said...

sgt ngeri...takut..al-fatihah untuk mangsa

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Huhuhuhuhu...kami slalu ikut jalan ni...nk balik umah Biah....
AL FATIHAH

A.I said...

HANIM,
:( AL~FATIHAH..

AJ,
KANNN? MMG INI LA LALUAN KITA.. isk..SADIS!

klik klik (^_^)