15.10.10

::TERINGINNNNN SANGAT!!::


AKU tingin sesangat nk REHAT. Nak gi tmpt yg tak pernah aku pegi. Tp takmo laut2..leceh kang nk jaga bebudak tu mandi. Sbb kata pon nk berehat kan. Aku nk dok kt bilik hotel yg besar, bila time nak makan..turun je kat cafe. Pehtu amik cab dari hotel tu gi jenjalan, sopin2..tengok pemandangan. Paling aku suka tempat2 tanah tinggi, sejukkkk. Adoiii...TERINGIN sangat tau. Nak betol2 rehat. Takmo tension2 pikir keje..pikir duit..nk wat keje umah..huhuhu..

Sronok tengok org len gi holiday ngan family. Aku pon tingin gak. Mmg la penah gi bercuti mewah. Duk kt Berjaya Langkawi, naik MAS. Duk kat 2 bilik connection yg semalam rege 1k lebih. Tp tu company punye family day. Nak buat apa pon kene ikot schedule. Aku ni tingin nk berholiday ngan anak branak aku je. Tp masalahnya..piti$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!!



huwaaaaaaaaa



22 comments:

liana said...

k.ai..saya pun teringin nak cuti gak...x mau g tempat yang sesak2..saya suke g cameron...tenang jer...

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

hihi, sabo la.
akan tiba masanya nanti

Softtouch [Hanim] said...

sy pun nk cuti gak kaki ai..jom kak ai..he he he

tp sy suka laut2 nie...

A.I said...

LIANA,
MMG TENANG SGT KT SANA. DAH PEGI MASA SAMBUT ANNIVERSARY KE 10 THN 2008 BAWAK ANAK2 SKALI. BESTNYA KALAU DAPAT PEGI CAMTU LAGI... hhrmmm

TINIE,
BILAAAAAAAAAAAAAAAA????? ;P

HANIM,
ALA, LAUT BARU JE GI ARITU. AKU NK TMPT YG COOL2..YG NYAMAN2.. :)

el said...

wei igt hang sorg ke teringin
aku lg teringin...lm giler x g holiday sm family..at least hang ada gak g PD lah tu lah ni lah ngan big famili..aku lgsg xde...pitis xdokkkkkkk
jom doa sm2 bior dpt bonus 8 bulan miahahahahahaha :)
nbeseri aku pun x lm lg...nak beranak lg..ayoyoyoyoyoyoyoyoyo

A.I said...

EL,
AYOH KITA BERDOA!! (kau tunggu lps abis pantang la el) hahaha...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan dapat bercuti.....duit oo duit di mana ekau duit...

A.I said...

IEDA PEPEL,
DUIT OOO DUIT, DIMANA ENGKAU DUIT?? lalalalala...JATUH LA DARI LANGIT! ;P

fazilzura said...

sabo kak ..

emm meh le ikut zr balik ganu .. tp x dok otel ler.. hehehe dok homestay

A.I said...

JUB,
TAKMO ARRR! AKU NK DOK KT HOTEL..(nada riak) ;P

nome said...

lahai kak..insyAllah dpt gak ko anak banak bercoti di tempat sejuk tuh...aku doakan yer semoga korang sefamily dimurahkan rezeki...amin

abangfaizul said...

insyaallah kak... ade le tu rezeki ko

ComeyBelako said...

ai, pasal ko sentimental sangat ni. take care. rezeki anak2 ada tu nanti ai. take care dear.

A.I said...

NOME,
AMIN..AMIN..AMIN...(^_^)

PEZOL,
KAU DOAKAN AKAK KAU NI YEK.. ;)

COMEYBELAKO,
huhuhu..MMG AKU TINGIN LA WEI. NK BERSANTAI2 TAKMO PIKIR APA.. :(

Lyana said...

teringin gakk....

seumur idop ni tak penah p bercuti kemana2 lagi..huhuhuhu... dapat p cameron pun jadiklah...

takpe kak..satu hari nanti mesti ade rezeki lebey nak p bercuti dan berehat ye..i'll pray 4 u.....

A.I said...

LYANA,
hehe..OKEY, KITA SESAMA DOA YE.. :)

Ati Masrif said...

bercutilah terapi yang paling best ...
xyah firkir ...masak ke..kemas rmh ke..cuci kain ke..best..rehat je bestkan kalau byk duit ni...

A.I said...

ATI,
TULER. KALAU DUIT BANYAK, APA PON SENANG..

Tihara said...

haah..nk g jln kena pitisss banyakkk

ILA HAFIZ said...

insyaALLAH kak ai.. apa kata ko g berdua je dgn aku. hehe.. leh share hotel..hahaha..

Hazey said...

Ai,

Kumpul duit banyak2, insya allah nanti pegi la cuti puas2...

A.I said...

TIHARA,
TULE PASAL..MMG KENE ADA PITI$$$$

ILA,
AKU XMO SHARE BILIK NGAN KAU. PAYAH NK ROMEN2! haha

HAZEY,
KUMPUL DUIT?? hhhrrmmmm :(

klik klik (^_^)