10.5.11

::DILANDA KEDEMAMAN & HARI IBU::

2 mgg lps angah demam seminggu. start hari khamis lepas, dia demam lagik. banyak hari dah x pergi skolah. dah 2 btl antibiotik dia telan, tp demam x kebah2. Makanya, smalam gigih jugak la bawa angah g klinik $1 utk buat blood test. Syukur sesgt bila doc kata demam virus biasa. Aku sendiri pon sebenarnya x sihat dari sabtu lg. Ahad aku g Selayang Mall (pameran pengantin) tepek mekap tetebal cover muka yg sakit ;P nak masuk pertandingan mekap katanya. hehe..tu nnt aku criterkan kendian ye...



menu hari sabtu yg tenat dgn demam. terbau asam pedas org bawah masak, terus tekak tingin. tp bila dah siap masak, mkn 3 suap je. huh!!!


dapat kad cantik yg along buat sendiri ^____^




kretip sangat dia kan? mekaseh along...




yg ni pulak dari BB. dia buat ngan teacher kt skolah.
cute sangat! mekaseh BB..

Yg paling cute, adek la. bila dia tgk kakak2 sume kasi kiss & kad kt mama, dia pon nk kasi jugak. dia masok dlm store, amik bunga belen utk hari guru tahun lepas..bagi kat aku ^____^ ayoyo, so sweet!


Sian angah, nk bangun pon x larat. tp gigih gak men game. camni le gayanya bila xde laptop cam org len. Guna mouse jelah...hehe..

Smalam & harini aku ngan angah masih berehat kt umah. Angah nampak cam dah beransur sihat. Aku pulak masih x brape larat. tulang temulang sume rasa cam kene tumbuk lumat. huhuhu...mintak2 la sok kami sihat. sian angah banyak ketinggalan skolah =(


8 comments:

adarnadzmie said...

musim demam la sekarng ni Ai.. kt tempat akak pun rami yg sakit demam ni.. hrp pulih ye kamu anak beranank..

shiori_LA said...

Ai musim demam la...anak akak pun 2 orang nih...tak baik2 batuknya...hmm...moga Ai anak beranak cepat sembuh dan dilindungi selalu...Aminnnn

fazilzura said...

kak mon ... mmg musim le nowdays... kene jaga2 jgk , dh le dgn panas semcm jek now..

* besh nye dpt kad dr anak2.. terharu sgt.. akil nyanyikan lagu ibu masa hari ibu tu , tu pun dh wat hati ku sebak

saveme_zero said...

sekarang ni cuaca panas sgt,mmg tak tahan woo. kena lebihkan minum air kosong

nome said...

take care sis! hope ko dan angah cepat2 sembuh...

lieyalatif said...

demam sebab cuace panas kot kak...takpun sebab penat ngan majlis kawin meriah tu....rehat2 kak yeak....

sweet kad tu kak.....selamat ari ibu kak!!~

deaf-angel said...

cuaca tak betul la...smoga korang speedy recovery ok.

Softtouch [Hanim] said...

selamat hari mama utk kak ai..

siannya angah demam..kak ai pun demam..agaknya demam muscle kot kak ai..kan br lepas berkenduri...Alahmdulillah lah angah bukan denggi...

semoga angah n kak ai c[t sembuh...

sweetnya anak2 akak bg kad...haahlah along sgt kreatip.

klik klik (^_^)